fbpx

More

  Dyson lansează un nou produs de curățarea pardoselilor

  Publicat în:

  Dyson dezvăluie cel mai nou produs pentru curățarea podelelor. Folosind cea mai recentă  tehnologie dezvoltată de companie, Dyson WashG1™ e un aparat pentru igienizarea umedă a podelei, proiectat să folosească o combinație de metode: curățare cu apă, absorbție și extracție pentru a elimina reziduurile umede și uscate dintr-o singură mișcare, separând automat resturile de apa murdară pentru o întreținere cât mai ușoară. Datorită inovației concepute de inginerii companiei, Dyson WashG1™ poate curăța suprafețe de până la 290m2 cu un rezervor de numai 1 litru.

   

  Putere de absorbție foarte mare grație rolelor care se rotesc în sensuri opuse

  Două role acționate individual se rotesc în sensuri opuse, în timp ce o pompă cu impulsuri modulate distribuie apa uniform în 26 de puncte poziționate cu precizie, de-a lungul întregii lățimi a fiecărei role. Fiecare rolă este alcătuită dintr-o microfibră foarte absorbantă, cu 64.800 de filamente pe cm2. Această combinație de microfibră de înaltă densitate și aplicarea constantă a apei curate asigură absorbția lichidelor, în timp ce murdăria uscată, resturile și părul sunt atrase de milioane de filamente. Prin poziționarea a două role în partea din față și din spate a aparatului, inginerii Dyson au obținut, de asemenea, un timp de staționare mai lung pe pete la fiecare trecere, pentru îndepărtarea rapidă și puternică a acestora.

  Tehnologie de separare inovatoare pentru întreținere ușoară

  Tehnologia unică de separare Dyson desparte resturile și apa murdară direct la sursă, pentru eliminarea igienică, fără atingere. Apa murdară este extrasă din role prin plăci de extracție durabile, în timp ce barele interioare secundare de perie din nailon îndepărtează murdăria și resturile de pe rolele din microfibră, aruncându-le direct într-o tavă detașabilă pentru resturi. Tava pentru resturi a fost proiectată cu o plasă de 500 microni pentru a separa apa murdară de resturile mari.

  Alimentată de o pompă de extracție, apa murdară este colectată imediat într-un rezervor dedicat cu o capacitate de 0,8 litri, fără a permite resturilor mari să treacă prin mașină. Păstrarea murdăriei și a resturilor în capătul aparatului și a apei murdare într-un rezervor separat permite eliminarea ușoară și igienică a acestora. Pentru a facilita și mai mult întreținerea pentru utilizatori, Dyson WashG1™ a fost proiectat  fără suprafețe interioare ascuțite sau cu striații, pentru a ajuta la reducerea murdăriei sau reziduurilor acumulate în interior. Ambele rezervoare de apă au fost proiectate cu deschideri mari pentru a permite întreținerea și curățarea ușoară. După utilizare, modul de auto-curățare clătește ambele role cu apă curată din abundență, pregătind întregul sistem pentru următoarea curățare.

  Charlie Park – Vicepreședinte, Dyson Home Engineering:

  „Cei mai mulți dintre noi facem curățenie și aspirăm în mod regulat. (…) De-a lungul timpului, au apărut pe piață mai multe dispozitive de curățare a pardoselilor cu apă, însă acestea nu răspundeau în totalitate așteptărilor utilizatorilor, în ceea ce privește îndepărtarea petelor sau aspectul final al podelei. Echipa noastră de ingineri și-a propus să rezolve aceste probleme și să accepte provocarea de a dezvolta tehnologii și dispozitive tot mai performante în acest sens. Iar Dyson WashG1™ este rezultatul: primul produs creat de noi care asigură o curățare corectă a pardoselilor și suprafețelor dure”.

  Control personalizat al cantității de apă folosite pentru o finisare optimă a podelei

  Dyson WashG1™ a fost proiectat cu control al cantității de apă folosite în timpul utilizării, permițând utilizatorilor să selecteze nivelul necesar în funcție de tipul de reziduuri, pardoseală sau preferințele personale. Modurile scăzut, mediu și ridicat rulează continuu odată selectate, pentru a oferi niveluri de umezire adaptate. Fiecare mod are, de asemenea, trei setări suplimentare, pentru a permite proprietarilor să le regleze precis în funcție nevoile lor individuale de curățare. Un buton separat pentru modul ”boost” curăță fiecare rolă cu cantitatea maximă de apă atunci când este acționat, pentru îndepărtarea murdăriei persistente și a petelor uscate.

  „Performanța în îndepărtarea petelor depinde de corelația dintre gradul de umezire a podelei și energia mișcărilor aplicate. Am proiectat acest aparat pentru a oferi utilizatorilor control deplin, permițându-le să-și curețe casele în profunzime în mod eficient”, a mai spus Charlie Park – Vicepreședinte, Dyson Home Engineering.

  Manevrare ușoară și curățenie de la un capăt la altul

  Rolele se întind pe întreaga lățime a capului de curățare pentru a permite curățarea de la un capăt la altul, chiar și la colțuri. Dyson WashG1™ a fost proiectat cu două motoare care se află în fiecare rolă de microfibră, rotindu-se în direcții opuse. Pentru o manevrabilitate optimizată, inginerii Dyson au reglat precis fiecare motor pentru a se roti cu o viteză constantă, în conformitate cu modul de umezire al podelei selectat, permițând aparatului să alunece fără efort în timpul curățării. Adoptând tehnologia de la Dyson Omni-glide, rotilele oferă un echilibru suplimentar și suport pentru greutate, în timp ce înălțimea redusă a capului de curățare permite accesul ușor sub mobilier.

  Dyson WashG1™ va fi disponibil în România începând din vara anului 2024.

  Ne găsiți și pe Google News

  Leave a Reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Alte Articole