fbpx

More

  Canon dezvoltă noul model EOS R1

  Publicat în:

  Canon Inc. anunţă astăzi dezvoltarea unui nou model, EOS R1, un aparat foto full-frame mirrorless care se va lansa în 2024, acesta fiind primul model vârf de gamă

  Canon EOS R1 este un aparat foto mirrorless dedicat fotografilor profesionişti

  Acesta  foloseşte tehnologie de ultimă generaţie şi oferă atât performanţă deosebită, cât şi rezistenţa şi fiabilitatea la care se aşteaptă utilizatorii profesionişti de la Canon. Acest model va îmbunătăţi semnificativ performanţa atât la fotografiere, cât şi la filmare (în comparaţie cu modelul EOS R3) şi va îndeplini exigenţele fotografilor profesionişti în numeroase domenii precum sporturi, reportaje de ştiri şi producţie video.

   

  Acest model foloseşte noul procesor de imagine DIGIC Accelerator, alături de procesorul DIGIC X deja existent. Noul sistem de procesare a imaginii, format din aceste procesoare şi noul senzor CMOS, permite procesarea unui volum mare de date la viteze ultra-rapide şi oferă funcţii avansate inovatoare, împreună cu un sistem AF revoluţionar.

  Prin combinarea la nivel avansat a sistemului de procesare a imaginii cu tehnologia deep learning, Canon a reuşit să perfecţioneze recunoaşterea subiectului, care acum este mai rapidă şi de precizie mai mare. De exemplu, precizia de urmărire a subiectului a fost îmbunătăţită astfel încât, la evenimentele sportive de echipă, unde se intersectează mai multe subiecte, subiectul principal să fie urmărit în continuare chiar dacă un alt jucător trece prin faţa lui.

  În plus, funcţia AF „Prioritate acţiune“ recunoaşte mişcarea subiectului prin analizarea rapidă a poziţiei acestuia. În timpul unui meci, când este dificil de prevăzut ce se va întâmpla, această funcţie identifică automat jucătorul care face o anumită acţiune, de exemplu pe cel care şutează – ca subiect principal şi schimbă instant cadrul AF, ajutând astfel la surprinderea momentelor decisive ale jocului.

  Sistemul de procesare folosește tehnologia deep learning

  Noul sistem de procesare a imaginii împreună cu tehnologia deep learning vor ajuta și la îmbunătăţirea calităţii imaginii. Canon implementează funcţia de reducere a zgomotului imaginii, care a fost dezvoltată anterior şi care a fost îmbunătăţită ca parte a software-ului pentru calculatoare, iar aceasta va fi acum disponibilă direct în aparat pentru a îmbunătăţi mai mult calitatea imaginii, dar şi pentru a susţine creativitatea utilizatorilor.

   

  Canon a oferit deja prototipuri ale acestui model pentru testare în scenarii reale, fiind mereu alături de profesioniştii care vor surprinde momente importante, de impact, la competiţiile sportive internaţionale viitoare.

   

  În plus, Canon va extinde şi mai mult SISTEMUL EOS R de aparate foto şi obiective RF, continuând să îndeplinească cerinţele utilizatorilor din diverse domenii şi să contribuie la dezvoltarea culturii foto-video.

  Ne găsiți și pe Google News

  Leave a Reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Alte Articole