AOC lansează noi monitoare dedicate mediului de business

AcasăTechPcAOC lansează noi monitoare dedicate mediului de business

AOC extinde portofoliul său de monitoare profesionale din seria P2 cu trei noi modele. Pentru obținerea unei productivități sporite tunci când utilizatorul lucrează de acasă sau de la birou.

 

Monitoarele AOC oferă un spațiu de lucru de mari dimensiuni

Pe lângă dimensiunile mari, monitoarele oferă și un suport reglabil pe înălțime datorită oportunității de orientare portret sau landscape. Pe lângă acestea are și un hub USB încorporat pentru conectarea perifericelor mai simplu.

Seria P2 AOC se adresează business-urilor care doresc să crească productivitatea și să optimizeze workflow-ul

Folosit remote sau la birou, caracteristicile acestor monitoare acoperă toate cerințele esențiale și multe altele. Cu dimensiuni de 22”, 24”, 27”, 28”, 32” și 34”, majoritatea monitoarelor din seria P2 sunt echipate cu panouri IPS.

Cele trei modele sunt : U32P2, Q32P2 și U28P2A ce permit rezoluții QHD până la 4K

U32P2 de 31,5” este echipat cu un panou VA, cu contrast ridicat (3000:1), cu o rezoluție nativă de 3840×2160, oferind unghiuri largi de vizualizare (178°). Panoul oferă un spectru larg de culori si este potrivit pentru sarcini de editare foto (119% sRGB, 88% acoperire AdobeRGB). Cu timpul său de răspuns de 4 ms GtG, capacitatea de reacție a pixelilor este rapidă, în timp ce tehnologia Adaptive-Sync elimină orice efectele neplăcute de stuttering sau tearing. Datorită specificațiilor sale performante, U32P2 poate fi folosit și pentru gaming casual.

U32P2 are un aspect elegant cu un design fără rame pe 3 laturi. Suportul VESA-P2 al AOC permite utilizatorilor să atașeze cu ușurință un mini-PC.

Monitorul Q32P2

folosește un panou IPS precis si vibrant din punct de vedere al culorilor (102% sRGB, 75% acoperire AdobeRGB), oferind unghiuri largi de vizualizare (178°). Adâncimea sa de culoare de 10 biți înseamnă că poate afișa 1,07 miliarde de culori. Rezoluția nativă a panoului este de 2560×1440, are o rată de refresh de 75 Hz și un timp de răspuns de 4 ms GtG. Rata mai mare de refresh oferă o imagine mai fluidă în timpul parcurgerii unui document. În timpul vizualizării conținutului 3D cu un frame rate variabil, afișajul poate să se sincronizeze cu rata de refresh a GPU, eliminând artefacte precum stuttering-ul și tearing-ul.

 

Monitorul dispune de rame subțiri, două difuzoare de 3 W și posibilitatea de montare VESA . Acest model oferă două intrări HDMI 1.4 și o intrare DisplayPort 1.2 pentru conectivitate variată cu mai multe dispozitive.

Potrivit pentru birouri mai mici, U28P2A

are un panou IPS cu o precizie de culoare (120% sRGB, 89% AdobeRGB) și poate afișa 1,07 miliarde de culori. Datorită densității impresionante de pixeli de 158 ppi, imaginile de pe U28P2A sunt extrem de clare. La fel ca frații săi mai mari, U28P2A beneficiază de un suport ergonomic, compatibilitatea VESA-P2, suport Adaptive-Sync și este echipat cu două difuzoare de 3W. Monitorul U28P2A oferă culori saturate și imagini vii ce pot fi apreciate și mai bine datorită designului său fără rame pe 3 laturi.

Cu reglaje ergonomice cuprinzătoare (150 mm înălțime, -180 ° / + 180 ° pivotare, gamă generoasă de înclinare și posibilitatea de a alege intre orientarea portret si landscape), difuzoare încorporate și un hub USB 3.2 cu 4 porturi, aceste modele beneficiază Low Blue Light, tehnologie ce reduce lumina albastră dăunătoare pentru o utilizare confortabilă pe întuneric, în timp ce tehnologia Flicker-Free elimină efectul de flicker utilizând curent continuu în loc de PWM pentru a regla luminozitatea.

 

AOC Q32P2 și U32P2 vor fi disponibile începând din februarie 2021 la un preț recomandat de 1509 Lei și, respectiv, 2139 Lei.

 

AOCU28P2A va fi disponibil din aprilie 2021 la un preț recomandat de 1849 Lei.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

SUBIECTE POPULARE

Tech

ARTICOLE RELEVANTE