ADATA lansează SSD-ul extern SE900G cu RGB

AcasăTechGadgetADATA lansează SSD-ul extern SE900G cu RGB

ADATA este un producător cunoscut pentru lansarea modulelor DRAM de mari performanțe, acestșia anunță lansarea unui nou SSD portabil. ADATA SE900G, este unul dintre puținele SSD portabile de pe piață ce au și iluminare RGB.

ADATA SE900G oferă performanță și design elegant

ADATA SE900G este o unitate externă SSD USB 3.2 Gen2x2 care oferă o combinație de performanță și design elegant, strălucitor. SE900G oferă performanțe excelente, cu viteze de citire și scriere de până la 2000 MB/s.

Acest lucru face ca modelul SE900G să fie de 25 de ori mai rapid decât un hard disk extern standard. De exemplu, utilizatorii pot transfera un film 4K de 10 GB în doar zece secunde.

Dincolo de performanțele sale excelente, SE900G are un design cu iluminare RGB uimitor, unic printre SSD-urile externe. Iluminarea RGB acoperă 74% din partea frontală pentru o eleganță inconfundabilă

Mai mult, iluminarea RGB este emisă printr-un panou cu model în carouri, care conferă dispozitivului un aspect texturat sofisticat și distinct. Utilizatorii care au investit deja în spații de lucru sau PC-uri de gaming echipate cu dispozitive și accesorii RGB vor aprecia noul model SE900G.

SE900G este disponibil cu o varietate de capacități de stocare (512 GB/1 TB/2 TB) fiind potrivit pentru creatorii de conținut pentru a stoca și transfera fișiere mari sau pentru ca gamerii să își stocheze jocurile de consolă suplimentare.

Noul SE900G este compatibil cu toate sistemele de operare importante, inclusiv Android, macOS și Windows. Utilizatorii se pot bucura de videoclipuri, fotografii, muzică și multe altele în orice moment și le pot partaja cu ușurință prin intermediul SE900G pe majoritatea dispozitivelor.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

SUBIECTE POPULARE

Tech

ARTICOLE RELEVANTE