fbpx

More

  Review – Sony Inzone H5 căști de gaming perfecte pentru PlayStation 5 și PC

  Publicat în:

  Inzone este cel mai recent brand Sony dedicat gaming-ului, acesta are la bază realizarea de periferice atât pentru PC cât și pentru PlayStation5 în momentul review-ului aceștia au o serie de căști lansată cât și monitoare. Iar pentru acest review am avut ocazia să testăm Inzone H5.

  Căștile testate de către noi sunt pe varianta de culoare neagră, există și o variantă ce combină alb cu negru și se aseamnă foarte mult cu un PlayStation 5. Căștile Sony Inzone H vin în trei variante:

  • H3 ce sunt exclusiv prin fir
  • H5 ce oferă o conectivitate fie prin fir cât și prin wireless cu ajutorul unui dongle ce permite să le conectăm atât la PC cât și la PlayStation 5
  • Iar vârful de gamă este H9 ce are aceleași caracteristici precum H5 și vin în plus cu un sunet mai bun și Noise Canceling

  Unboxing 

  În pachet vom regăsii căștile alături de un fir de 3.5mm pentru conectivitate directă, un cablu USB-C pentru încărcare și un adaptor de 2.4 Ghz ce permite conectarea acestuia la PC sau PlayStation 5.

  Avem și o serie de instrucțiuni ce ne oferă detalii despre aplicația dedicată intitulată Inzone Hub ce ne ajută să modificăm după bunul plac sunetul și să activăm tehnologia Spatial Sound.

  Confortul este unul ridicat

  Inzone H5 sunt poate cele mai confortabile căști de până acum, acestea au o greutate scăzută și potrivit Sony acestea cântăresc aprox. 260 de grame ceea se observă prin ușurința de a le purta mai mult timpp fără dureri de cap.

  Pentru un confort complet, acestea vin cu pernuțe foarte moi atât pentru căști dar câ și pentru partea de sus a acestora, ele oferă o textură fină și pe lângă confortul oferit va menține sunetul doar pentru tine, iar zgomotul din jurul tău îl va bloca chiar dacă nu au noise canceling.

  Microfonul este atașat direct de aceste căști, poate acest lucru este un minus dar chiar și așa nu deranjează , deoarece se activează doar în momentul în care îl lăsăm în jos și când este ridicat se oprește imediat.

  Căștile vin cu o serie de butoane astfel pe casca dreaptă se află butonul de on/off, un alt buton este cel ce are inscripționat Chat/Game și reglează volumul între sunetul din joc și conversația cu coechipieri .

  Pe casca stângă se află un port pentru încărcare prin USB-C , rotița pentru volum și un port pentru 3.5mm .

  Baterie

  Ce am observat în utilizarea Inzone H5 este că bateria ține destul de bine le-am încărcat de maxim 2 ori până la sută la sută în curs de 2 săptămâni de utilizare. Potrivit Sony acestea oferă până la 28 de ore de utilizare.

   

  Sunetul

  După ce le-am conectat la PC prima dată am instalat Inzone Hub și am decis să aleg Spațial Sound, pentru activare trebuie să faci câțiva pași prin instalarea unei aplicații pe telefon și să îți scanezi urechile pentru a îți oferii cel mai bun sunet.

  Am observat câ în momentul activării acestei tehnologii sunetul este mai activ, am avut experiențe plăcute în diferitele jocuri de tip Shooter mai ales în Multiplayer unde am putut să îmi dau seama unde se află inamicul.

  După o serie de teste pe PC am decis să trec utilizarea cestora pe o consolă PlayStation 5 și am conectat la portul USB hub-ul dedicat ce l-am activat prin simpla apăsare de buton ce face trecerea între PC și PlayStation 5.

  Ce am observat în utilizarea căștilor pe o consolă PlayStation 5, a fost faptul că acestea nu oferă un suport atât de avansat precum pe PC și nu te lasă să faci foarte multe modificări. Dar ce ma bucurat să văd este faptul că H5 se folosește de tehnologia audio 3D Tempest a consolei pentru un sunte mai bun.

  Concluzie

  Inzone H5 sunt o alegere destul de bună dacă vrei să utilizezi aceste căști fie pe PlayStation 5 cât și pe PC chiar dacă pe PS5 nu îți oferă multă libertate în customizarea sunetului după bunul plac.

  Confortul este unul foarte ridicat și nu îți va da bătăi de cap pentru o sesiune mai lungă de gaming.

  Mi-ar fi plăcut să văd o conectivitate Bluetooth pentru acestea cât și detașarea microfonului, deoarece consider că este o pereche de căști perfectă și pentru un telefon sau dispozitiv cu Bluetooth.

  Sony Inzone H5 sunt disponibile la un preț de 799 LEI dar în această perioadă se pot găsii la un preț mai bun fiind o serie de reduceri.

  Ne găsiți și pe Google News

  Leave a Reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Alte Articole