More

  Review – Samsung Galaxy A33 5G, o experiență Galaxy la un preț bun

  Published on:

  Samsung lansează noile terminal Galaxy A33 5G și Galaxy A53 5G de curând și au reușit să atragă atenția prin designul lor foarte plăcut și cu o serie de specificații bune ce duc la un preț foarte competitiv cu alte smartphone-uri din aceeași categorie de preț. Noi prezentăm modelul Galaxy A33 5G ce este un terminal reușit. 

  Samsung oferă experiența Galaxy și pentru cei ce nu sunt dispuși să dea o sumă destul de mare de bani pentru un telefon. Așa că vin cu Galaxy A33 5G ce are un preț aproximativ de 1690 LEI. Iar pentru acest preț vine cu următoarele specificații :

  Specificații Galaxy A33 5G

  Display-ul este un AMOLED de 6.4 inch și oferă o rată de refresh de 90 Hz ceea ce este acceptabilă am putea spune

  Procesorul este un Exynos 1280 5nm și o memorie de 128 GB cu 6 GB RAM ceea ce oferă destul putere.

  Avem parte de patru camere pe parte din spate fiind astfel :

  • Principală de 48 MP
  • Ultra Wide 8MP
  • Macro 5MP
  • Bokeh 2MP

  Filmarea se poate face până la 4K cu 30FPS și vine cu Optical Image Stabilisation.

  Pe partea de conectivitatea acest acceptă 5G,4G, NFC, WiFi, Bluetooth 5.1 încărcarea se face prin USB-C.

  Bateria este una foarte capabilă ce vină cu o putere de 5000 mAh și fast charging de 25W aceasta fiind văzută și pe flagship-urile Galaxy S21 din acest an.

  În plus mai există și alte specificații precum protecția IP67 și scanner de amprentă sub ecran.

  Teste Galaxy A33 5G

  Pentru început ce trebuie să menționă este faptul că și acest model vine doar cu, cablul de încărcare și atât fără a mai avea parte de încărcător.

  Testele au fost următoarele cu acest smartphone am încercat să instalăm o serii de aplicații precum Instagram, Facebook, YouTube, Snpachat , TikTok și l-am utilizat ca și un daily phone. Ce am observat după trei zile de utilizare este faptul că bateria ține foarte mult și mai ales dacă avem un încărcător de 25W pentru încărcare aceasta este foarte rapidă.

  Pe partea de camere reușește să scoată poze bune și destul de clare mai ales în condiții de lumină bună atât naturală cât și artificială. Camerele Ultra-Wide, Macro și Bokeh își fac bine treaba. Iar filmarea 4K cu 30 FPS este perfectă mai ales pentru cei ce vor să realizeze TikTok-uri sau Insta Story.

  Carcasa telefonului este dintr-un plastic mat ce îți lasă impresia că este mai mult o sticlă și pare destul de rezistentă. Sticla de pe ecran este Gorilla Glass 5. În plus Samsung oferă o serie de carcase și accesorii dedicate telefoanelor sale și se găsesc în magazinele partenere.

  Am încercat și alte aplicații mai solicitante pentru telefon în special jocurile ce mănâncă foarte multe resurse și putem spune că Galaxy A33 oferă performanțele așteptate și după câteva minute telefonul se încălzește însă nu foarte tare încât să ne pună semne de întrebare.

  Pe lângă aspectul plăcut și faptul că este un telefon destul de subțire acesta vine în mai multe culori respectiv Negru, Alb, Albastru deschis și Piersică.

  Sistemul de operare este Android 12 cu One UI 4.1

  Concluzii

  Samsung Galaxy A33 5G oferă o experiență de telefon premium din gama Galaxy la un preț accesibil alături de un design plăcut. Consider că această gamă de telefoane este gândită pentru persoanele tinere ce doresc un telefon bun cu o cameră ce oferă imagini și o calitate video bună.

  Având un preț atât de bun Galaxy A33 5G consider că merită să fie trecut pe listă pentru cei ce doresc un telefon ce se încadrează în categoria de preț de 1700 LEI.

  Related

  Leave a Reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Review - Samsung Galaxy A33 5G, o experiență Galaxy la un preț bunSamsung Galaxy A33 5G este un mid-range bun ce ne oferă experiența Galaxy la un preț accesibil.