fbpx

More

  Review – WWE 2K24, oferă o doză de adrenalină excelentă

  Published on:

  Verdict

  WWE 2K24 este cel mai nou titlu WWE lansat de către studiourile 2K și reușește să ofere una dintre cele mai bune experiențe de joc de până acum. Cu ocazia celor 40 de ani de WrestleMania , modul Showcase oferă cea mai interesantă poveste de până acum și vei trece prin cei 40 de ani de meciuri excelente din cadrul evenimentului WrestleMania.
  + Cea mai bună experiență WWE din ultimii ani
  + Control-ul este mai exact și mult mai ușor de realizat combo-uri
  + O multitudine de superstar-uri WWE
  + Atmosfera din ring
  + Modul Showcase
  - Modul Online are nevoie de mai multă atenție

  Primele momente în care am interacționat cu Wrestling-ul a fost undeva prin anul 2004 când am văzut pentru pima dată o serie de meciuri din SmackDown unde am rămas umit de ceea ce se întâmplă în acel moment în ring și de mișcările pe care le făcea Rey Mysterio în acel meci. Iar după săptâmâni bune de urmărit Wrestling la TV și pe internet am descoperit că există un joc pentru PlayStation intitulat WWE SmackDown! vs Raw și de atunci am jucat tot ce îmi trecea prin mână când venea vorba de jocuri cu Wrestling. Iar după ani buni am ajuns la WWE 2K24 produs de câtre 2K și reușește să ofere o experiență excelentă de atmosferă și gameplay.

  WWE 2K24 este unul dintre cele mai distractive titluri lansate în ultima vreme, poate că în anumite meciuri te vei plictisii de lovit butoanele în continuu mai ales în momente în care încerci să faci un submission sau să prinzi butonul corect pentru a scăpa de mișcarea adversarului.

  Moduri diverse în WWE 2K24

  Jocul vine cu o serie de moduri deja consacrate printre care My Faction ce îți creezi propria echipă de luptători WWE și vei avea diferite misiuni de îndeplinit pentru a debloca cartonașe mai bune acest mod este asemănător cu cel de la o altă serie de la 2K respectiv NBA 2k. Dacă vei investii destul timp reușești să strângi o serie de wrestleri buni și vei putea realiza o echipă puternică.

  MyRise îți oferă două etape de carieră Unlashed și Undisputed unde îți poți realiza propriul luptător WWE și îl vei duce pe culmile succesului.

  Modul Universe îți oferă posibilitatea să dezvolți rivalități noi, meciuri și întâplări la care nu te gândeai să le vezi în universul WWE.

  MyGM îți oferă rolul unui manager și vei avea control total în WWE unde poți lua decizii executive, contracte noi pentru vitorii SuperStaruri WWE și multe alte elemente.

  Există și opțiunea Play unde vei juca un meci după regulile alese de către tine. Și dacă vrei să îți măsori măiestria în Wrestling există și o serie de moduri Online.

  Showcase un mod excelent oferit de către 2K

  Dar vedeta acestui an este modul Showcase ce sărbătorește 40 de ani de WrestleMania, fiind cel mai important eveniment din universul WWE ce are loc an de an. Iar cu această ocazie vei putea juca cele mai importante meciuri întâlnite în cadrul WrestleMania începând cu 1984.

  Înainte de a intra în acest mod recomand să joci câteva meciuri bune de WWE 2K24 alături de tutorialul oferit pentru a înțelege cât mai bine diferitele mișcări și comobo-uri.

  Este plăcut să vezi secvențe din meciurile reale transpuse în joc cu cel mai mic detaliu. Mi-a plăcut foarte mult faptul că dacă vei urma obicativele în timpul meciului vei avea anumite secvențe reale cu ceea ce s-a întâmplat în meciurile respective.

  Astfel vei vedea meciuri consacrate cu Hulk Hogan, Andre The Giant, Macho Man, Ultimate Warriror etc. pe parcursul celor 40 de ani de WrestleMania.

  În plus vei debloca și o serie de Wrestleri, odată avansarea în acest mod și poți să îi folosești în celalte moduri.

  Anul acest ai parte de un Wrestling bun și captivant

  WWE 2K24 oferă cea mai bună experiență de Wrestling din ultimii ani, iar 2K se pare că și-a învățat lecția și nu a mai încărcat acest joc cu microtranzacții peste măsuri și au păstrat o limită a bunului simț.

  Grafica și sunetul sunt excelente ficare luptător are personalitatea lui, iar ficare lovitură primită sau oferită o vei simții în orice moment. Intrările sunt și acestea bine realizate și oferă energia necesară da începe meciul.

  Copia de review a fost oferită pe PlayStation 5 și putem spune că nu au existat probleme grafice sau de altă natură iar în urma unor analize am observat că varianta de PC are câteva mici probleme ce necesită o serie de Update-uri. Dar dacă optezi să joci varianta de console nu vei avea probleme.

  Ce pot spune că necesită ceva atenție pe partea de grafică și detaliu este publicul ce pare că este pus de umplutură. Consideră că trebuia să fie puți mai bine lucrat acest lucru.

  Concluzie 

  WWE 2K24 este pe departea cel mai bun titlu WWE din ultimii ani, jocul îți oferă tot ceea ce ai nevoie, modul Showcase îți oferă o mică parte din istoria WrestleMania și chiar merită jucat pe deplin. Iar modul MyFaction merită încercat mai ales dacă vrei să deblochezi noi variante ale luptătorilor WWE.

  Jocul este disponibil începând cu 5 martie 2024 și vine în mai multe ediții pentru PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X și S, Xbox One cât și pe PC prin intermediul Steam.

  Copia de Review a fost oferită de către CD Media distribuitorul oficial în România al lui WWE 2K24.

  Notă

  Gameplay
  Grafica
  Sunet
  Rejucabilitate

  Alte Articole

  Leave a Reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  WWE 2K24 este cel mai nou titlu WWE lansat de către studiourile 2K și reușește să ofere una dintre cele mai bune experiențe de joc de până acum. Cu ocazia celor 40 de ani de WrestleMania , modul Showcase oferă cea mai interesantă poveste de până acum și vei trece prin cei 40 de ani de meciuri excelente din cadrul evenimentului WrestleMania. Review - WWE 2K24, oferă o doză de adrenalină excelentă