fbpx

More

  Review – TopSpin 2K25, Game, Set și Meci

  Published on:

  Verdict

  TopSpin 2K25 este un simulator de tenis foarte așteptat de fani mai ales că cel mai nou titlu TopSpin a fost lansat acum 13 ani. Grafica reușește să ofere experiență cât mai adevărată de realitate și simularea loviturilor este perfectă mai ales când reușești să lovești exact mingea.
  + Un simulator de tenis bine realizat
  + Modul MYCareer oferă un plus
  + Meciurile intense atât în single player cât și multiplayer
  - Poate că merita mai mult conținut
  - Lipsa tuturor jucătorilor actuali de tenis cel puțin cei importanți

  La început de an 2K anunța un nou simulator de tenis după o pauză de mai bine de 13 ani avem un nou titlu din seria TopSpin, acesta fiind intitulat TopSpin 2K25 și vine cu o nouă experiență de tenis perfectă pentru fanii acestui sport. 2K deja au un istoric  în realizarea de titluri sport precum WWE și NBA ce reușesc să se ridice la așteptările fanilor. Și mai jos vă voi spune impresiile și părerea mea despre noul TopSpin 2K25. 

  Fie că ești un fan al tenisului sau nu vei reușii să ajungi locul 1 mondial 

  Încă din primul moment în care pornești TopSpin 2k25 vei avea parte de un meniu foarte simplu unde regăsești un hub ce are :

  • Home 

  Ce îți oferă acces la MyCareer unde îți realizezi propriul jucător de tenis și aici vei avea o multitudine de elemente customizabile disponibile de la rachete, vestimentație, aspect fizic, echipament pentru rachete etc.

  Center Court Pass este zona în care vei regăsii toate o serie de sezoane primul este deja disponibil și vor urma încă cinci în după acestea, ele îți oferă echipament nou, vestimentație pentru jucătorul tău cât și anumite XP Boost sau VC Boost (moneda utilizată în joc). Aceste Pass-uri se pot achiziționa doar cu bani reali.

  Pro Shop vine constant cu noutăți pentru tine și îți oferă elemente cosmetice precum încălțăminte, echipamente de tenis, rachete ce sunt de la diferite companii cunoscute în lumea tenisului, acestea se vor putea achiziționa cu moneda din joc intitulată VC ce se poate dobândii prin meciurile de tenis pe care le vei juca.

  • Local Play 

  Oferă acces la modul Single Player Exhibition și poți juca împotriva AI-ului sau a unui prieten pe aceași consolă.

  TopSpin Academy este locul în care vei învăța elementele de bază de la legenda tenisului John McEnroe.

  TopSpin 2K25_20240427065722
  • Online 

  Aici poți juca în turnee precum World Tour cu propriul jucător realizat în MyCareer împotriva altor jucători.

  Online Exhibition îți oferă posibilitatea de a alege fie un jucător profesionist din listă sau să joci cu MyPlayer.

  2K Tour este modul  ranked ce vei întâlnii cei mai buni jucători din toată lumea.

  MyCareer este un mod bine realizat chiar dacă pare simplu la început

  Chiar dacă inițial pot părea moduri de joc puține vei avea multe ore bune de jucat mai ales în modul MyCareer unde acolo am petrecut și eu o bună parte din timp. După ce mi-am realizat jucătorul am început să urc pe culmile clasamentului de tenis.

  Aici vei începe ascensiune și vei avea lunar trei obiective de realizat printre care un antrenament ce îți oferă XP pentru a îți adăuga puncte în skill-urile de jucător. Un meci demonstartiv ce îți oferă XP și VC iar ultimul este calificarea și intrarea în turneu la alegere.

  Fiecare dintre cele trei obiective sunt fie mai simple sau mai complexe fiind în funcție de nivelul tău și statusul pe care îl ai. Astfel poți juca în turnee din ce în ce mai grele unde poți întâlnii jucătorii profesioniști din lumea tenisului.

  Iar ca fiecare sport vei avea nevoie să te și relaxezi, deoarece dacă te vei forța să duci mai multe meciuri și obiective fără o pauză de o lună sau două vei ajunge la accidentări și astfel ești obligat să iei o pauză.

  Pot spune că este un mod destul de simplu și preferam să fie puțin mai complex precum cele din alte titluri 2K precum NBA sau WWE. Dar consider că în următorul titlu îl vor face mult mai vast și vei avea mai multe obiective de realizat.

  Jucătorii profesioniști sunt și ei numeroși dar o parte dintre ei încă nu și-au făcut apariția

  În momentul de față avem 25 de jucători disponibili printre care și o serie de legende și avem jucători precum Rafael Nadal, Andre Agassi , Serena Williams, Emma Raducanu, Carlos Alcaraz etc. Momentan mi-aș fi dorit să îl văd și pe Djokovic sau pe Halep chiar și pe Nadal însă 2K a lăsat o portiță și este posibil ca și alți jucători să își facă apariția prin viitoare DLC.

  TopSpin 2K25_20240430132541

  Grafica este una decentă și vei avea parte de arene ce le-am văzut în meciurile reale de Tenis cât și o serie de arene realizate de către Hangar 13 și 2K ce și-au lăsat imaginația liberă și au realizat cele mai speciale terenuri de tenis.

  TopSpin 2K25 este o simulare bună dar avea loc de și mai bine

  După o pauză atât de lungă de la TopSpin pot spune că este un titlu bun și merită încercat fie că ești un fan al tenisului sau vrei să încerci și un alt joc de sport înafară de NBA sau clasciul FIFA (EA FC). Am fost surprins să văd că acest titlu vine de la Studioul Hangar 13 ce au în spate serie Mafia și pot spune că au făcut o treabă bună.

  În viitoarele update-uri chiar vreau să văd și alți jucători deoarece consider că mai este loc și de alți jucători și de ce nu în viitorul titlu TopSpin să ofere mai mult conținut și un mod MyCareer mult mai complex.

  TopSpin 2k25 a fost oferit la review pentru PlayStation 5 de către distribuitorul jocului în România, CD Media și a fost lansat în 26 Aprilie pentru PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Winows PC. Jocul se poate achiziționa atât digital cât și în varianta fizică.

  Notă

  Gameplay
  Grafica
  Sunet
  Modul Cariera
  Multiplayer

  Alte Articole

  Leave a Reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  TopSpin 2K25 este un simulator de tenis foarte așteptat de fani mai ales că cel mai nou titlu TopSpin a fost lansat acum 13 ani. Grafica reușește să ofere experiență cât mai adevărată de realitate și simularea loviturilor este perfectă mai ales când reușești să lovești exact mingea. Review - TopSpin 2K25, Game, Set și Meci