fbpx
More

  Review tabletă Allview Viva Home

  Publicat în:

  Allview ne-a oferit pentru o perioadă de timp în teste o tabletă practică ce oferă un sistem de operare Android și o serie de beneficii ce ne ajută în orice moment. Aceasta din punctul nostru de vedere este una de tip all in one iar în cele ce urmează vom spune ce aspecte ne-au plăcut la această tabletă și ce aspecte nu ne-au plăcut.

  Ca și specificații avem parte de un ecra IPS de 17.3 inch cu o rezolutie de 1920 x 1080 suntem de părere că acest ecran este unul bine venit atât pentru urmărirea de conținut video precum un film sau chiar și urmărirea unei rețete culinare. Ca și baterie avem parte de o baterie de 5000 mAH. Și un procesor Mediatek MT8173 quad-core la 1.5 GHz ce poate duce o serie de jocuri sau programe pentru o asemenea tabletă.

  Din punctul de vedere al design-ului tableta este una arătoasă avem parte de o tabletă destul de mare mai ales că ecranul este unul de 17,3 inch iar ca și greutate este una destul de mare.  Iar pentru a ne ajuta la o poziționa cât mai bine tableta Viva Home vine cu un suport atașat pe spatele acesteia ce permite înclinarea la mai multe unghiuri.

  Iar pe lângă suportul propriu zis mai avem parte de un buton de pornire/oprire cât și două butoane +/- pentru volum. Iar pentru a o utiliza mai ușor în pachet tableta vine cu o telecomandă intitulată Air Mouse ce face utilizarea tabletei mai simplă, pe lângă funcțiile principale telecomanda este încorporată și cu un microfon ce permite utilizarea Asistentului Google.

  Ecranul este unul perfect pentru urmărirea de conținut video sau chiar și de a lua notițe, din punctul nostru de vedere tableta Viva Home este un ajutor foarte bun chiar și pentru cei ce încă sunt la școală mai ales că din cauza COVID-19 învățământul de acasă se va continua și după vacanța de vară iar tableta în cauză vine cu o cameră destul de bună ce poate fii utilizată la praticiparea la ore cât și la urmărirea lecțiilor datorită ecranului foarte mare nu vor exista probleme .

  Sunetul este unul destul de bun, avem amplasate două difuzoare, acestea din punctul nostru de vedere sunt perfecte pentru urmărirea unui video sau chiar și a unui film însă dacă doriți să ascultați muzică nu sunt chiar atât de perfecte.

  Ca și conectivitate, tableta Viva Home sosește cu un port mini HDMI , 3 porturi USB respectiv unul de tip 3.0 și două de tip 2.0, un jack de 3.5 mm cât și un slot de carduri micro SD de până la 64 de GB.

  Pe lângă toate cele prezentate mai sus avem parte de o cameră de doar 2 megapixeli și considerăm că în apelurile video se va descurca foarte bine.

  În final tableta Allview Viva Home este o tabletă destul de bună din punctul nostru de vedere ecranul de 17.3 inch face ca tableta să fie una foarte bună pentru acasă și mai ales pentru cei ce doresc să vizioneze un film sau o rețetă în bucătărie cât și pentru școlarii ce vor face în continuare cursurile de acasă.

  Un alt punct forte al tabletei este și prețul foarte bun de doar 999 de lei pe site-ul oficial Allview.

  Ne găsiți și pe Google News

  Leave a Reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Alte Articole

  Allview Viva Home este o tabletă All in One ce vine cu o serie de beneficii ce ne vor ajuta în utilizarea sa. Ecranul ce oferă culori vii cu un contrast bun ce poate fii utilizată în diferite unghiuri. Telecomanda Air Mouse din pachet este bine venită mai ales pentru funcția de control a asistentului Google. Review tabletă Allview Viva Home