More

  Review – SPC Gear GK630K Pudding Tournament Kailh RGB, durabilă și o soluție bună pentru gaming

  Publicat în:

  Este pentru prima dată când interacționez cu brandul SPC Gear acesta este o ramură a celor de la SilentiumPC un brand din Polonia ce realizează carcase și soluții de răcire pentru computere fiind un brand destul de cunoscut pe această zonă considerăm că au făcut o alegere bună să se extindă și pe zona de periferice de gaming.

   

  Modelul testat de către noi poartă denumirea de GK630K Pudding Tournament Kalih RGB, poate că ați accesat site-ul celor de la SPC Gear și ați observat faptul că există și o tastatură cu același nume însă nu are în denumire și Pudding. Ei bine acest Pudding este pentru tastele acesteia ce pun în evidența RGB.

  Cadrul tastaturii este unul din aluminiu durabil și rezistent la sesiunile de gaming lungi și  incidentele neprevăzute.

  Tastatura este una pe fir și avem parte de siwtch-uri produse de către Kalih ce sunt produse în trei variante. Noi am primit către testarea switch-urile Kalith Brown. Există și o verisune cu Kalith Blue  și Red.

  Formatul tastaturii este tenkeyless cu 87 de taste controlu RGB este realizat prin apăsarea diferitelor taste puse la dispoziție sau prin programul dedicat ce se poate descărca de aici și este în funcție de modelul tastaturii pe care îl deții.

  Experiența de utilizare

  GK630K Pudding Tournament Kailh RGB este o tastatură destul de solidă și grea aceasta având o greutate de 915g. Pe partea din spate a tastaturii avem trei trepte de poziționare cu ajutorul piciorușelor și una oferă o înălțime de 42.5mm sau 47.5mm și cel mai înalt nivel este de 56.5mm. În momentele de joc am preferat să utilizăm varianta de mijloc de 42.5mm

  În pachet avem și un keycap puller ce ajută la scoaterea mai ușoară a tastelor pentru schimbarea acestora sau poate pentru curățarea lor.

  Ca și experiență de utilizare după ce am făcut toți pașii de instalare a software-ului alegerea culorii favorite am început să o testăm în diferite jocuri.

  Testarea propriu zisă am realizat-o în special cu jocurile de tip multiplayer precum Call of Duty Warzone unde acuratețea și timpul de răspuns este esențial. Am încercat și alte titluri precum League of Legends și Dota iar de la momentul apăsării până la momentul în care acțiunea se realizează este aproape instant.

  Switch-urile sunt Kalith Brown ceea ce mi-a plăcut la acestea era că nu făceau atât de mult zgomot și la fiecare apăsare aducea un feedback destul de plăcut la atingere. Spațierea dintre taste este un alt atuu ale acesta și faptul că lipsește numpadul pentru mine este perfect doarece nu ocupă atât de mult spațiu.

  Concluzie

  SPC Gear GK630K Pudding Tournament Kailh RGB este o tastatură bună din punctul nostru de vedere, rezistentă și faptul că este compactă este un plus. Switch-urile sunt destul de plăcute la atingere. Iar tastele Pudding oferă un plus de culoare. Tastatura se poate achiziționa la un preț aproximativ de 325 LEI ceea ce este destul de acceptabil.

   

  Leave a Reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Related