fbpx
More

  Review – Sonos Move 2, îmbunătățită cu o baterie mai bună și un sunet excelent

  Published on:

  Verdict

  Sonos Move 2 este o boxă cu adevărat îmbunătățită comparativ cu prima variantă de Move, aceasta reușește să vină cu un sunet și mai puternic potrivit în orice situație. Avem parte de multe ore de ascultare doar cu bateria acestei boxe și faptul că poate încărca și alte dispozitive este un mare plus. Recomandăm cu mare drag Sonos Move 2 dacă ești un fan al boxelor Sonos sau dacă vrei să ai parte de o boxă portabilă bună.
  + Sunetul stereo
  + Design
  + Bateria mult mai capabilă
  + Sonos Trueplay
  - Prețul poate să descurajeze viitori cumpărători

  La începutul lunii Septembrie Sonos anunță Move 2 ce este versiunea nouă și îmbunătățită a lui Move ce a fost lansate în 2019. Move este o boxă perfectă pentru a o lua în diverse situații unde priza nu este existentă, precum în curte, la picnic în drumeții etc.

  Ce aduce nou Sonos Move 2 

  Pe partea de design Move 2 vine cu mici diferențe față de versiunea anterioară, astfel avem parte de logo-ul Sonos în aceeași culoare ca și grila din față a boxei. Butoanele de control sunt asemenea ca cele de la modelul Era 100, cât și un slider dedicat pentru volum. Pe partea din spate regăsim un switch fizic pentru a oprii microfoanele boxei cât și un buton de on/off pentru Bluetooth, deoarece Move 2 acum folosește Wi-Fi ( este compatibilă și cu tehnologia Wi-Fi 6) și Bluetooth 5.0 simultan.

  Sunetul stereo este prezent cu Move 2

  Cel mai mare upgrade adus lui Move 2 este faptul că poate să redea sunet stereo comparativ cu modelul precedent ce avea posibilitatea să redea doar sunet mono. Noua boxă primește un extra tweeter ce poate să ofere un sunet bun pe distanțe mai larg.

  Bateria mult mai bună 

  Pe perioada de testare a lui Move 2 am observat că bateria este mult mai capabilă și avem parte de mai multă distracție. Conform producătorului noul Move 2 oferă până la 24 de ore de playback cu un volum moderat. Iar dacă comparăm cu primul Move avem parte de o autonomie dublă a bateriei.

  Poate încărca și alte gadget-uri

  Prin ajutorul portului USB-C al boxei, aceasta poate încărca smartphone-ul sau tableta astfel boxa este un power bank pentru a ține petrecerea în continuare.

  Unboxing Sonos Move 2 

  De când testăm produsele Sonos am tot spus că îmi place foarte mult experiența de unboxing a produsele lor . Astfel și cu Move 2 am avut aceeași plăcere, de deschidere și în pachet am regăsit boxa propriu zisă ce este învelită într-un material pentru a o ține protejată.

  Avem într-o cutie și baza stand-ul de încărcare a boxei alături de câteva detalii despre boxă și cum să o conectăm.

  Conectivitate

  Pentru a conecta boxa avem nevoie de aplicația dedicată Sonos ce o găsim pe iOS și Android cât și pe Microsoft Store.

  În plus dacă mai deții și alte boxe Sonos le poți utiliza în paralele cu Move 2 pentru o experiență audio și mai bună.

  Din păcate Move 2 nu mai suportă Google Asistent dar avem parte de suportul Alexa și Sonos Voice Control ce este perfect mai ales dacă utilizăm aplicația dedicată Sonos.

  Noul Move 2 permite și conectivitatea USB-C Line in printr-un cablu dedicat ce nu se află în pachet și acesta permite conectarea boxei la un turntable.

  Sunet 

  Până acum pot spune că nici o boxă Sonos nu a dezamăgit când vine vorba de sunet bun și clar. Am utilizat în mare parte aplicația Sonos și am conectat aplicația Apple Music pentru a prelua playlist-urile și melodiile preferate.

  Ce mi-a plăcut la această boxă este faptul că se folosește de Trueplay ce este o tehnologie prin care boxa se recalibrează în funcție de locația în care o poziționezi astfel vei avea parte de cel mai bun sunet.

  Într-o încăpere medie doar cu o singură boxă Move 2 am reușit să umplu camera de sunet clar cu un bass puternic.

  Dar am decis să o scoatem și afară mai ales că avem parte de o baterie mare ce permite multe ore de audiție și chiar reușește chiar și în aer liber să ofere un sunet bun mai ales că Move 2 redă sunet Stereo.

  Controlul sunetului sau al melodiilor se face fie prin butoanele fizice de pe boxă sau prin aplicația dedicată.

   Design

  La această categorie mari modificări comparativ cu prima variantă  nu sunt după cum a fost menționat și mai sus. Dar trebuie să specific faptul că chiar dacă Move 2 vine cu tehnologii noi, sunet stereo, o baterie mai bună aceasta are aceeași greutate ca și primul Move. Avem scobitura din spate ce ne permite să o transportăm ușor.

   

  Aceasta este rezistentă la apă astfel se poate utiliza fără griji la piscină iar partea de jos vine cu o parte de cauciuc pentru a avea o aderență mai bună.

  Move 2 vine în trei variante de culoare negru, alb și o nouă culoare olive.

  Concluzii

  Sonos Move 2 vine cu multe îmbunătățiri comparativ cu prima variantă de Move, bateria mai mare este un mare plus cât și sunetul ce este de această dată mai puternic cu ajutorul noii arhitecturi acustice ce vine cu difuzoare duble pentru un sunet stereo puternic.

  Consideră că Move 2 este o soluție bună dacă vrei să fie o boxă portabilă cât și pentru a îți completa ecosistemul Sonos.

  Sonos Move 2 se lansează în România începând cu 20 septembrie, iar în exclusivitate în magazinul Sonos din incinta AudioMonkey și este valabilă și varianta de culoare Olive la un preț aproximativ de 2.499 LEI.

  Notă

  Design
  Sunet
  Preț
  Conectivitate

  Alte Articole

  Leave a Reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Sonos Move 2 este o boxă cu adevărat îmbunătățită comparativ cu prima variantă de Move, aceasta reușește să vină cu un sunet și mai puternic potrivit în orice situație. Avem parte de multe ore de ascultare doar cu bateria acestei boxe și faptul că poate încărca și alte dispozitive este un mare plus. Recomandăm cu mare drag Sonos Move 2 dacă ești un fan al boxelor Sonos sau dacă vrei să ai parte de o boxă portabilă bună. Review - Sonos Move 2, îmbunătățită cu o baterie mai bună și un sunet excelent