Review – Samsung Galaxy S22 Plus, modelul cel mai potrivit din gama S22

AcasăReviewsReview - Samsung Galaxy S22 Plus, modelul cel mai potrivit din gama...

Verdict

Samsung Galaxy S22 Plus aș putea spune că este modelul perfect din gama nou de telefoane Samsung având dimensiunile perfecte, puterea de procesare bună alături de un sistem de camere capabile să ofere imagini bune .
+ Desingul plăcut
+ Culorile
+ Procesorul puternic plus bateria ce ține destul de mult
- Lipsa unui încărcător în pachet
- Poate că îmi doream să avem parte de o încărcare mai rapidă

Samsung a lansat în primele luni ale anului 2022 noile sale modele de smartphone din gama Galaxy S22 noi am avut ocazia să le vedem pentru o perioadă de timp în avans. Iar de această dată avem ocazia să vedem în detaliu tot ceea ce poate face noua gama S22. În teste a ajuns la noi S22 Plus fiind fratele mijlociu din familia S22.

 

Comparativ cu gama S21 îmi place mai mult S22 respectiv S22 Plus deoarece din punctul meu de vedere acest model se poate utiliza cu o singură mână foarte ușor și are dimensiunile perfecte de utilizare.

Design și display S22 Plus

Display-ul este de 6.6 inch și telefonul cântărește 195 de grame iar grosimea este de 7.6 mm. Spatele este unul din sticlă mai exact Gorilla Glass Victus+ ce este rezistent iar aspectul mat ce îl oferă este bine venit deoarece amprentele nu sunt atât de atrase de acesta.

Pe partea din față avem din nou sticla rezistentă Gorilla Glass Victus+ și un display ce duce o rezoluție de 2340 pe 1080. Cu o amprentă sub ecran și o cameră de selfie mică ce nu atrage atât de mult atenție în momentul utilizării.

Iar în lateral avem butonul de blocare și cele de volum ce sunt situate în dreapta în jos avem mufa USB-C de încărcare a telefonului cât și tăvița pentru SIM.

Specificații 

Avem parte de cele mai bune specificații mai exact procesorul este unul Exynos 2200 ce este la fel ca și pe fratele mai mare Ultra. Ca și spațiu de stocare avem de ales între 128 GB și 256 GB  și pentru memoria RAM avem 8 GM RAM.

Procesorul a reușit să scoată scoruri bune prin diferitele programe de teste mai exact AnTuTu și GeekBench fiind alături de S22 Ultra. Și se poate observa puterea acestuia în jocurile mai solicitante sau în momentele în care alegem să filmăm 8K .

Camera foto și video

După cum bine știm camerele telefoanelor Samsung reușesc an de an să aducă standarde ridicate asupra calității foto și video. Iar la modelul S22 + avem parte de 50 megapixeli pentru camera principală din modulul de 3 ce se află pe spate. Celelalte două sunt de 10 megapixeli pentru poze telephoto și zoom optic de 3x și 12 megapixeli pentru ultrawide și este folosită în modul Super Steady Video.

Camera de selfie este unda de 10 megapixeli.

Pentru filmare telefonul este capabil să înregistreze imagini 8K la 24 fps, 4K la 60 și 30 de fps. Iar pentru stabilizarea video este și ea îmbunătățită și oferă imagini perfecte fără să fie tremurate.

Noi am utilizat foarte mult camera foto și telefonul a reușit să ofere poze exemplare alături de cățelul redacției.

Camera de selfie poate să ofere și aceasta poze bune oferind o gamă largă de filtre și capabilități de a realiza fotografii pe timp de noapte.

Teste 

Pe tot parcursul review-ului am decis să folosesc Samsung S22 Plus drept telefonul personal prin care îl utilizez pentru social media, vizionarea a serialelor, ocazional câteva jocuri .

Bateria este una de 4500 mAh și permite fast charge la 45 W ce trebuie menționat este faptul că samsung nu oferă în pachet un încărcător și avem valabil doar cablul de încărcare.

Pe tot parcursul de utilizare am observat că la final de zi ajung cam cu 25-30 la suta din bateria telefonului. Ceea ce este un lucru bun dat fiind faptul că majoritatea timpului răspund la apeluri, ascult muzică și îl utilizez prin diferite aplicații.

Display-ul se vede că este un AMOLED și oferă culori vii și imagini strălucitoare iar cei 120 Hz sunt instant vizibili în meniu și aplicații.

Modelul primit de către noi este cel negru intitulat Phantom Black , White, Pink Gold și Green. Ce mi-a atras atenția este varianta Green dar și cel negru este perfect mai ales că nu avem un spate lucios ce atrage orice amprentă.

Fiecare aplicație și task pe care l-am realizat cu S22 Plus a reușit să îl ducă la bun sfârșit.

Preț 

La momentul review-ul Samsung S22 Plus vine la prețul de 5.199 LEI în varianta de 128 GB Phantom Black și cu 256 GB la prețul de 5.449 LEI .

Concluzie

Samsung S22 Plus din punctul nostru de vedere este modelul perfect având dimensiunile perfecte pentru utilizare, procesorul destul de rapid și puternic iar camerele reușesc să ofere imagini și video la cea mai mare calitate.

Notă

Desing
Baterie
Display
Camera
Procesor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Subiecte Populare

Tech

Samsung Galaxy S22 Plus aș putea spune că este modelul perfect din gama nou de telefoane Samsung având dimensiunile perfecte, puterea de procesare bună alături de un sistem de camere capabile să ofere imagini bune . Review - Samsung Galaxy S22 Plus, modelul cel mai potrivit din gama S22