fbpx
More

  Review – Red Dead Redemption (Switch) un titlu clasic ce merită jucat

  Published on:

  Verdict

  Red Dead Redemption revine dar nu cum se așteptau fanii. Rockstar oferă o versiune fără îmbunătățiri grafice sau noi adiții pe partea de gameplay. Dar chiar și așa dacă ești fan sau joci pentru prima dată Red Dead Redemption vei avea parte de una dintre cele mai bune povești și multe ore de explorat fie că joci pe Switch sau PlayStation vei avea parte de aceeași experiență de joc.
  + Povestea solida
  + Performanțe bune pe Nintendo Switch
  + Lumea este mereu în mișcare și activă
  - Nu vine cu nimic nou pe partea de gameplay și grafică
  - Componenta multiplayer inexistentă

  Multă lume se aștepta de la Rockstar să ofere fanilor Red Dead Redemption un nou remake pentru acest titlu dar aceștia au avut alte planuri și au lansat o versiune pentru Switch și pentru PlayStation 4 ce include și DLC Undead Nightmare și vine cu foarte puține îmbunătățiri.

  Surpriza a fost lansarea acestui titlu pe Nintendo Switch

  Consola Nintendo Switch se aproprie de ultimile momente și deja se zvonește lansarea unui Switch 2 dar chiar și așa încă se mai lansează unele titluri pe această consolă. Ei bine când am aflată că RDR (Red Dead Redemption) sosește pe această consolă am zis că trebuie să văd ce poate.

  Povestea este una dintre cele mai bune 

  Ei bine dacă ai jucat Red Dead Redemption 2 posibil că știi deja faptul că acela este practic primul titlu și Red Dead Redemption începe la scurt timp de la finalul celui de-al doilea. Astfel vei auzii o serie de nume și vei vedea unele personaje din RDR 2.

  Eu deja am mai trecut prin povestea acestui titlu în perioada lansării pe un Xbox 360 dar mi-a făcut mare plăcere să mai trec odată prin poveste și să revăd o serie de zone mai ales că a fost pe un Switch și am putut să mă joc mai peste tot.

  Gameplay

  Ei bine acest titlu are aproape 13 ani și putem spune că gameplay-ul este cam lăsat în urmă dar chiar și așa se simte excelent pe Switch. Dar vei observa că animațiile nu sunt la fel de bine realizate precum în RDR 2 sau calul are momente în care rămâne blocat sau nu oprește când vrei tu.

  Pe partea de shooting pot spune că merge bine, Dead Eye este prezent și țintește exact unde ai nevoie.

  Orașul rămâne la fel de „viu” și lumea din jurul nostru este într-o continuă mișcare astfel vei avea impresia că jocul nu se învârte în jurul tău și are un fir ce îl urmărește și tu faci parte din el. Vei vedea că se întâmplă fel și fel de evenimente, ori ești întâmpinat de către un NPC cu diferite dialoguri sau vezi o spargere sau o bătaie în toată regula.

  Din păcate observ că Multiplayer-ul nu a reușit să ajungă și pe această versiune fiind un plus destul de mare dar cred că Rockstar a decis să lase baltă Multiplayer-ul deorece erau costuri mai mari și probabil nu erau atât de mulți jucători.

  Grafică

  Aici totul a rămas în 2010 nu avem nimic îmbunătățit  pe partea grafică doar câteva elemente de iluminare și anumite texturi. Dar altceva nu vom vedea și acest lucru nu este valabil doar pentru Switch același lucru este și pentru versiunea de PlayStation 4. Țin să menționez că acest titlu merita măcar un Remaster dacă nu un Remake.

  Ce pot spune este că avem parte de 30 fps constant jucând tot timpul în modul handheld la 720p, am încercat și docked unde am avut parte de o rezoluție de 1080p fiind tot la 30 fps.

  Concluzie

  Red Dead Redemption a fost unul dintre cele mai bune titluri din acea perioadă și rămâne la fel are o poveste solidă cu acțiune cât cuprinde. Din păcate Rockstar decide să ceară pe acest joc 50 de euro fiind un preț apropriat de un titlu actual, consider că un 25-30 de euro era un preț mai corect.

  Dar chiar și așa dacă ești fan sau joci pentru prima dată acest titlu consider că merită încercat și vei avea parte de multe momente bune în acest joc.

  Copia de review a fost oferită de către CD Media ce este distribuitorul oficial al acestui titlu în România.

  Notă

  Gameplay
  Grafica
  Poveste

  Alte Articole

  Leave a Reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Red Dead Redemption revine dar nu cum se așteptau fanii. Rockstar oferă o versiune fără îmbunătățiri grafice sau noi adiții pe partea de gameplay. Dar chiar și așa dacă ești fan sau joci pentru prima dată Red Dead Redemption vei avea parte de una dintre cele mai bune povești și multe ore de explorat fie că joci pe Switch sau PlayStation vei avea parte de aceeași experiență de joc. Review - Red Dead Redemption (Switch) un titlu clasic ce merită jucat