More

  Review – Razer Kishi V2 transformă telefonul într-o consolă portabilă

  Published on:

  Verdict

  Razer Kishi V2 oferă dispozitivelor mobile o experiență de gaming portabilă perfectă și îți transformă telefonul în cea mai tare consolă de gaming ce o poți transporta oriunde. Datorită multitudinilor de aplicații ce sunt compatibile cu dispozitivul celor de la Razer.
  + Compatibilitatea cu mai multe smartphone-uri
  + Disponibilitatea pentru mai multe jocuri și aplicații pentru cloud gaming sau cloud streaming
  + Butoanele programabile după bunul plac cu ajutorul aplicației Razer Nexus
  + Recomandat pentru NVIDIA GeForce NOW
  - Lipsa unei carcase de transport

  Recent Razer anunța un nou dispozitiv Razer Kishi fiind deja la versiunea a 2-a, acesta  reușește să transforme telefonul într-o consolă portabilă de jocuri. Noi am testat acest dispozitiv cu ajutorul unui Smasung Galaxy S22 Plus și am avut parte de o experiență intresantă de gaming. 

   

  Pentru noi este primul model de Razer Kishi pe care punem mâna însă din ce am observat diferențele dintre prima versiune și a doua cea pe care o testăm este de formă,  butoanele se pot modifica din programul dedicat după bunul plac.

  Există un buton dedicat pentru accesul la Razer Nexus cât și un alt buton pentru captura de poze și video-uri în timpul jocului. Un alt aspect ce trebuie menționat este faptul că în funcție de husa pe care o ai este posibil să nu se potrivească cu Kishi V2.

  Compatibilitate 

  Practic Kishi V2 este compatibil mai cu toate titlurile lansate pe platformele mobile un exemplu fiind Fortnite, Call of Duty Mobile chiar și cel mai recent joc Diablo Immortals. Experiența de joc fiind una foarte aproape de o consolă portabilă un exemplu bun este chiar Nintendo Switch.

  Dar pentru a merge mai departe cu testarea acestui device am încercat să utilizez și cu serviciul de cloud streaming al celor de la NVIDIA intitulat GeForce NOW, și putem spune că dacă avem o conexiune stabilă și rapidă la internet și o librărie consistentă de jocuri uităm de computer sau consolă.

  O altă aplicație compatibilă este Xbox Game Pass însă în România nu avem valabil serviciul de Cloud Gaming oferit de către Microsoft. Dar dacă avem acasă o consolă Xbox Series X sau Xbox One putem să utilizăm funcția de Remote Play și cu ajutorul lui Razer Kishi avem un controller perfect pentru jocurile de Xbox.

  În alte teste realizate de către noi am observat că, aplicația Remote Play a celor de la PlayStation nu este compatibilă cu Razer Kishi și nu am putut să ne bucurăm și de aceasta. (există o metodă prin instalarea unei alte aplicații însă este mai mult de lucru pentru a face dispozitivul compatibil și poate pentru mulți utilizatori nu este atât de simplu).

  Pentru compatibilitate cu smartphone Razer Kishi V2 acceptă dispozitivele ce au o lungime maximă de 170 mm și o grosime maximă de 11.5 mm. Noi am testat cu un Note 20 Ultra, Galaxy S22 Plus, Galaxy Flip 3 și toate au funcționat perfect.

  Teste și experiența în joc

  Dispozitivul celor de la Razer este în primul rând unul destul de compact și îl face foarte ușor de transportat, ceea ce mi-ar fi plăcut să văd în pachet era o carcasă de protecție și transport. Conectarea la acesta se face prin introducerea mufei USB-C în telefon și ne oferă un loc special de USB-C pentru încărcare.

  Atât stick-urile cât și butoanele sunt bine poziționate și au așezarea asemănătoare a unui controller de Xbox, având și literele pe butoane în ordinea specifică a acestor controllere. În partea de sus există și clasicile L1,L2 și R1,R2 și avem două butoane M1 M2 ce se pot programa după bunul plac.

  Titlurile jucate au fost cele menționate mai sus și din punctul de vedere al experienței de joc a fost una excelentă. Dacă există o conexiune constantă și puternică de internet avem parte de o experiență de joc superbă.

  Timpul de răspuns este rapid și fără probleme deoarece utilizează conexiunea USB-C.

  Concluzie

  În momentul testării lui Razer Kishi V2 acesta se poate achiziționa doar prin intermediul website-ului Razer la un preț de 119 Euro și este disponibil atât pentru Android cât și iOS. Este o soluție perfectă pentru cineva care își dorește să se joace diferitele jocuri pe dispozitivele mobile la potențialul lor maxim. Având în vedere că vorbim despre un produs Razer știm că prețul poate să fie puțin ridicat însă calitatea și durabilitatea este prezentă. 

  Notă

  Design
  Compatibilitate
  Preț
  Experiență de joc

  Related

  Leave a Reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Review - Razer Kishi V2 transformă telefonul într-o consolă portabilăRazer Kishi V2 oferă dispozitivelor mobile o experiență de gaming portabilă perfectă și îți transformă telefonul în cea mai tare consolă de gaming ce o poți transporta oriunde. Datorită multitudinilor de aplicații ce sunt compatibile cu dispozitivul celor de la Razer.