fbpx

More

  Review – Razer Blackshark V2 Pro, căști perfecte pentru eSports dar și pasionați

  Published on:

  Verdict

  Razer BlackShark V2 Pro sunt o pereche de căști perfectă, acestea sunt catalogate pentru eSport dar consider că dacă ești un împătimit al jocurilor FPS și ai nevoie de cel mai bun sunet cât și o pereche de căști Wireless acestea sunt perfecte.
  + Perfecte pentru FPS
  + Durabile și rezistente
  + Oferă un confort ridicat de purtare mai ales că sunt ușoare
  + Microfonul bun
  + Tehnologia THX
  - Prețul puțin cam piperat
  - Conexiunea wireless doar cu dongle
  - Mufa de încărcare este Micro USB

  Am tot testat produse de la Razer printre care și o serie de căști dar ca modelul ce urmează să îl prezint nu am avut ocazia. Ei bine astăzi am să vorbesc despre Razer BlackShark V2 Pro ce este modelul din 2020 ce vine fără Bluetooth precum cel din 2023 dar chiar și așa sunt pe departe cele mai interesante căști testate în acest an.

  Design

  Modelul testat de către noi este după cum spuneam și mai sus cel din 2020 astfel nu vine echipat cu Bluetooth. Și portul de încărcare este micro-USB pentru modelul testat de către noi comparativ cu cel USB-C.

  Pe partea de design Razer BlackShark V2 Pro sunt desutl de simple și nu sunt în stilul clasic razer unde avem tehnologia de iluminare Chroma implementată. Însă înțelegem aces tlucru mai ale că Razer vrea să fie cu acest model mai serios. Mai ales că se aseamănă foarte mult cu, căștile ce le poartă cei din aviație.

  Bureții atât cei de la cupe cât și cel de pe bandă sunt destul de confortabili și am avut posibilitatea să le utilizez o perioadă lungă de timp fără prea multe probleme. În plus aceștia reușesc să izoleze zgomotul destul de bine și mai ales reușesc să păstreze sunetul redat de căști destul de bine.

  Ce îmi place foarte mult la acest model este faptul că avem pe partea stângă un knob pentru volum, alături de un buton mute pentru microfon cât și un buton de on/off.

  Calitatea acestora este destul de ridicată și se poate observa foarte ușor faptul că avem parte de o pereche de căști gândită în special pentru utilizarea îndelungată mai ales în competițiile eSports.

  Conectivitate

  Pentru a conecta aceste căști avem posibilitatea doar cu ajutorul unui dongle USB-A de 2.4 Ghz ce vine în pachet din păcate modelul nu vine și cu o alternativă de conectare wireless. Dar dacă vrei să fie prin fir o poți face prin cablul ce se regăsește în pachet.

  Pentru a utiliza în totalitate potențialul acestor căști vom avea nevoie și de aplicația Razer Synapse cei ce au dispozitive Razer o cunosc destul de bine și pot face diferite setări, astfel permite să modificăm Bass-ul, Calitatea audio prin alegerea diferitor moduri prestabilite sau să le alegem după bunul plac.

  Putem să optăm și pentru tehnologia THX Spatial Audio ce oferă un sunet și mai bun, eu am ales să seteze totul în modul auto și să decidă software-ul care mod este mai bun în funcție de ce este redat. Astfel dacă te joci de exemplu CS:GO îți oferă posibilitatea să alegi între Stereo, THX Spatial Audio, THX Environmental Mode sau THX Competitive Mode și aceste moduri sunt valabile în funcție de ce titlu jucăm și dacă permite tehnologiei audio THX.

  Sunet

  Aici BlackShark V2 Pro reușesc să se evidențieze comparativ cu alte căști. Și după cum menționam mai sus avem tehnologia THX ce reușește să ne ajute și mai mult în redarea de sunet al acestor căști.

  Astfel dacă te joci titluri competitive precum CS:GO, Valorant, Apex Legends în special cele de tip FPS unde calitatea de redare a sunetului este importantă acest model de căști îți vor aduce un plus.

  Eu de exemplu am început să joc o serie de meciuri competitive de CS GO cu aceste căști utilizând profilul THX Competitive Mode. Am setat  volumul în funcție de preferință și am început să joc câteva meciuri, ei bine am putut să observ cât de bine îți pot reda sunetele precum pașii, zona în care acțiunea se desfășoară chiar și am putut să intuiesc unde se plantează bomba. Deci ce pot spune este că BlackShark V2 Pro sunt cu adevărat o pereche de căști pentru eSport dar și pasionații de FPS.

  Am utilizat perechea de căști și pentru a asculta conținut pe YouTube, vizionat de filme, muzică și cu modurile activate pentru muzică/filme sau cel default au oferit un sunet bun cu voci clare și bass mediu.

  Ce țin să menționez este faptul că autonomia bateriei ține destul de ok acest model ține undeva pe al 23-24 de ore potrivit producătorului, cei drept de când le folosesc aproximativ 3 săptămâni le-am încărcat de două ori, acestea fiind folosite aproape zilnic 4-5 ore.

  Încărcarea se face prin portul micro-USB și noroc că a fost acel cablu în pachet deoarece cu tranziția a mai tuturor produselor la USB-C nu am mai avut un astfel de cablu prin casă.

  Microfon

  Pentru a completa pachetul, Razer BlackShark V2 Pro vin și cu un microfon perfect pentru a pune la cale următoarele tactici de joc, și avem parte de un microfon ce beneficiază de tehnologia Razer Hyperclear astfel o bună parte din sunete nu le vor auzii și coechipierii, mai exact dacă se aude un ventilator, TV poate chiar și un aspirator acestea le va acoperii fără ca ceilalți să fie deranjați.

  Vocea pe care reușește să redea este una clară și putem să ne înșelegem perfect.

  Îmi place foarte mult că acesta este detașabil și nu suntem nevoiți să stăm tot timpul cu el la gură mai ales când nu îl utilizăm.

  Concluzie

  BlackShark V2 Pro de la Razer este o pereche de căști numai bună pentru FPS și în special eSports dacă ești pasionat și vrei să ai aceeași experiență ca jucătorii tăi favoriți recomand această pereche. Astfel ai parte de o calitate înaltă a sunetului, un microfon bun și ce este important ai parte de o experiență wireless fără a te încurca în fire.

  Prețul poate să fie puțin cam piperat pentru unii acestea fiind la prețul de 750 LEI fiind modelul testat de către noi fără Bluetooth și mufa USB-C.

  Notă

  Sunet
  Conectivitate
  Microfon
  Design
  Confort

  Alte Articole

  Leave a Reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Razer BlackShark V2 Pro sunt o pereche de căști perfectă, acestea sunt catalogate pentru eSport dar consider că dacă ești un împătimit al jocurilor FPS și ai nevoie de cel mai bun sunet cât și o pereche de căști Wireless acestea sunt perfecte. Review - Razer Blackshark V2 Pro, căști perfecte pentru eSports dar și pasionați