Review – Nintendo Switch Sports ne pune la mișcare cu noi sporturi

AcasăReviewsReview - Nintendo Switch Sports ne pune la mișcare cu noi sporturi

Verdict

Nintendo Switch Sports readuce distracție din vremurile consolei Wii ce venea cu Wii Sports fiind poate cel mai jucat joc de sport din acea vreme. Iar de data aceasta a sosit pentru consola Nintendo Switch cu mai multe sporturi și mai multă distracție.
+ Distractiv
+ Bowling este perfect
- Perfect pentru orice vârstă
- Pe alocuri Joy Con-urile nu prind mișcările făcute în anumite jocuri

Nintendo este cunoscută pentru jocurile dar și consolele sale, iar în era Wii poate cel mai jucat titlu a fost Wii Sports ce sosea în pachetul fiecărei console Nintendo Wii. Iar în acel joc aveai diferite sporturi și erau pe departe cele mai distractive de jucat la petreceri sau cu cei dragi.

Cu timpul și având o vechime Nintendo Switch chiar mă întrebam când vom mai vedea un titlu Nintendo Sports precum cel de pe Wii. Iar ca printr-o minune Nintendo a anunțat acum ceva timp un viitor titlu Sports.

Așa că a sosit momentul să punem mâna pe Joy-Con și să ne distrăm.

Dacă stăm să comparăm cele două jocuri avem un meniu mult mai intresant și interactiv unde avem de ales între sporturi precum :

  • Volei
  • Badminton
  • Bowling
  • Fotbal
  • Chambara
  • Tenis

După cum putem să observăm Tennis, Bowling revin și își păstrează rețeta fiind asemănătoare cu cele vechi.

Însă Fotbal, Badminton, Volei sunt sporturile noi venite ce au și mecanici destul de intresante dar și distractive.

Fotbal

Pentru a juca fotbal este nevoie de un strap ce se poate achiziționa odată cu jocul dar dacă aveți în colecția voastră Ring Fit Adventure strap-ul de la acel joc se potrivește perfect. Jocul în sine este destul de distractiv și se poate juca 1 vs 1 , 4 v 4 dar și lovituri de departajare.

Controlul este destul de distractiv și ne putem mișca după bunul plac pe teren însă terenul este de mici dimensiuni și avem parte de o minge mult mai mare decât una de fotbal. Meciurile sunt destul de distractive și chiar plăcute.

Badminton 

Este mai antrenant decât tenisul avem parte de un teren mult mai mic. Poți lovii fluturașul în mai multe moduri și astfel îți vei asigura victoria în funcție de cât de bine te-ai antrenat.

Volei

Poate că acesta este unul dintre cele mai complexe și bine făcute sporturi din Nintendo Sports ai o multitudine de mișcări și este neapărat să joci în mai mulți deoarece este mult mai distractiv.

Tenis

Este rețeta clasică folosită în Wii Sports și chiar nu avea nevoie de schimbări și pot spune că nivelul distracției este același.

Chambara

Pentru acest sport luptele se dau cu săbii și cel ce se apără și love ște în cele mai bune momente este învingător.

În funcție de preferințe poți folosii ambele Joy-Cons și te vei lupta împotriva adversarului .

Bowling

Cred că acesta a fost unul dintre cele mai jucate sporturi de către mine la momentul deținerii unei console Wii. Undem am învățat fiecare unghi de a arunca mingea pentru a putea da strike.

Ce mi-a plăcut foarte mult este faptul că au păstrat aceeași rețetă și de această dată.  Vine cu un mod special ce îți mai adaugă diferite obstacole pe parcurs ce îl face și mai distractiv.

Gameplay

Nintendo reușește să aducă distracția din nou cu noul său titlu și putem spune că este pentru toată familia. Chiar dacă există câteva momente am impresia că Joy-Con-urile nu răspund foarte exact la anumite mișcări.

Concluzie 

Nintendo Switch Sport este o plăcere să îl jucăm atât pentru cei mici cât și pentru cei mari. Adiția unei componente multiplayer este plăcută și merge incredibil de bine. Atât noile sporturi aduse cât și cele deja cunoscute sunt bine realizate. Iar pe viitor am vrea să vedem și mai multe sporturi aduse

 

Notă

Gameplay
Grafica
Multiplayer
Rejucabilitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Subiecte Populare

Tech

Nintendo Switch Sports readuce distracție din vremurile consolei Wii ce venea cu Wii Sports fiind poate cel mai jucat joc de sport din acea vreme. Iar de data aceasta a sosit pentru consola Nintendo Switch cu mai multe sporturi și mai multă distracție. Review - Nintendo Switch Sports ne pune la mișcare cu noi sporturi