fbpx
More

    Review – HyperX Cloud Stinger 2, oferă îmbunătățiri semnificative pentru un model deja perfect

    Publicat în:

    HyperX a decis să ofere căștilor sale Cloud Stinger o a doua itinerație și să le perfecționeze și mai bine. Prima versiune a fost destul de bine primită de către comunitate și pentru prețul oferit căștile erau cele mai bune în categoria lor. Dar HyperX a venit și a zis că pot să le aducă o serie de beneficii și să le mențină la un preț la fel de bun.

    Curioși fiind, am cerut să testăm și noi această pereche și să vedem ce poate aduce nou și dacă sunt la fel de bune precum prima variantă de Cloud Stinger.

    Unboxing Cloud Stinger 2

    Comparativ cu primul model de Stinger nu există mari diferențe pe partea de design al cutiei. Doar că avem un 2 în coada. În pachet regăsim căștile propriu-zise cu un design nou, alături de un adaptor pentru PC ce oferă o mufă pentru sunet și o alta pentru microfon.

    Pe lângă manualul de instrucțiuni HyperX ne dă și o licență DTS Headphone:X pentru doi ani, acesta fiind un soft ce îmbunătățește sunetul căștilor ce suportă DTS.

    Design

    Noile Cloud Stinger 2 primesc un nou design comparativ cu modelul precedent. Fiind mult mai simplu și mai liniar aș putea spune. Primul model erau parcă mult mai mari și nu era un design foarte agreeat de către mine. Însă la Stinger 2 parcă au dat mai multă importanță și au reușit să aducă ceva mai frumos.

    Un element ce nu pot să trec cu vederea la aceste căști, este faptul că nu îți dă posibilitatea de a scoate microfonul și a le folosi doar ca și căști pentru muzică sau film.

    Avem parte de aceași bureți calitativi din spumă cu memorie și piele de căprioară pentru un comfort extins.  În partea de sus a căștilor avem parte de același tratament de comfort și confirmăm faptul că sunt poate unele dintre cele mai comfortabile căști testate de către noi.

    Controlul audio al căștilor se realizează printr-o rotiță de culoare roșie, iar pentru a muta microfonul din on/off este nevoie să îl rabatăm în jos pentru a îl porni și pentru oprire este nevoie doar să îl ridicăm.

    Utilizare

    Cloud Stinger 2 se pot conecta foarte ușor printr-un jack de 3.5mm sau prin utilizarea de adaptor ce oferă ieșire pentru căști și microfon separat. Astfel acestea se pot utiliza cu ușurință atât pentru console precum PlayStation 5/4 și Xbox Series X|S, Xbox Series S și Nintendo Switch.

    Noi le-am utilizat în special pe PC și am utilizat cu software-ul DTS Headphone:X mai ales că aceste căști beneficiază de acest lucru și îmbunătățește exponețial spațializarea audio 3D pentru o localizare a sunetului mai precisă în special pentru jocurile de tip shooter.

    Încă din momentul utilizării observăm cât de ușoare sunt, acestea având o greutate de sub 300g. Căștile utilizează drivere de 50mm pentruun sunet clar.

    Din păcate anularea zgomotului nu este prezentă dar bureții calitativi din spumă cu memorie pot anula o parte din zgomotul exterior și nu ne vor deranja în sesiunile de joc.

    Microfonul a fost utilizat în diferite momente, sesiuni de zoom etc. unde am observat că oferă un noise cancelling dar dacă zgomotele din jur sunt puțin mai intense se pot auzi prin microfon.  Un exemplu este în moemntul unui apel, cel cu care conversam putea să audă papagalul din cameră în timp ce scotea diferite sunete.

    În jocuri după cum am spus cu ajutorul software-ului DTS sunetul a fost mult mai bun, cu o spațiere destul de bine redată și plăcută în același timp. Sunetul a fost unul clar fiind chiar extrem de specific în diferite moment când jucam de exemplu CS:GO. Cloud Stinge 2 pot spune că sunt destul de bune și pentru ascultat muzică, chiar și pentru urmărit filme mai ales că există în software-ul DTS diferite moduri predefinite.

    Concluzie

    HyperX Cloud Stinger 2 reușește să aducă noi îmbunătățiri acestor căști care deja erau printre cele mai bune pentru categoria de preț în care se încadrau. Acestea vin cu un design mai plăcut, oferă un confort mai bun și un sunet la fel de bun. Din păcate minusul pe care îl avem cu acest model este faptul că nu oferă posibilitatea de a scoate microfonul.

     

    Sesiunile de gaming or să fie mult mai plăcute cu HyperX Cloud Stinger 2, acestea se pot achiziționa la prețul de 299 LEI de la diferiți retaileri.

    Ne găsiți și pe Google News

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Alte articole