More

  Review – Huawei MatePad 10.4 o tabletă la preț accesibil

  Publicat în:

  Huawei vine cu o nouă tabletă accesibilă însă cu o serie de specificații și beneficii ce o face perfectă pentru cei ce vor să o utilizeze la scoală , pentru diferite aplicații multimedia și comunicare. MatePad 10.4 este versiunea cu procesor Kirin 810 și Harmony OS. 

   

  HUAWEI aduce MatePad 10.4 oferă un ecran FullView 2K un sunet Surround perfect pentru urmărirea conținutului audio și puternică pe partea de putere și procesare.

  Aceasta vine cu o configurație de 4GB RAM și 64 GB memorie internă sau 128 GB memorie internă și 4GB RAM. Noi am avut în teste prima variantă

  Display perfect pentru orice video sau joc

  Huawei MatePad 10.4 vine cu un ecran bun acesta având 10.4 inch și este în special dedicată utilizării în stil landscape. Culorile pentru această tabletă sunt foarte bune având 100% SRGB, am observat o lumină albastră redusă ce este perfectă pentru lungile ore de utlizare a acesteia.

   

  Procesor și specificații

  Tableta stă foarte bine și din acest punct de vedere mai ales că este o tabletă mid-range după cum spuneam mai sus cea testată de către noi este de 4GB RAM și 64 GB Memorie sincer dacă avea 6-8 GB RAM era o tabletă perfectă am putea spune însă ne mulțumim cu ceea ce avem. Pe partea de stocare se poate extinde cu ajutorul unui card microSD de până la 512GB. Bateria este una de 7.260 mAh și ține destul de bine ajungând testele noastre chiar și la două zile de utilizare.

  Sunetul este unul bun având 4 difuzoare Harmann Kardon ceea ce îți redă conținutul audio la o înaltă calitate. Procesorul Kirin 810 ține piept multor aplicații dar și jocuri testate de către noi.

  Camera atât cea frontală câ și cea de selfie au 8MP șiu permit filmarea în 1080p la 30FPS însă eu o consider mai degrabă perfectă pentru preluarea apelurilor video.

  Lipsa serviciilor Google încă se resimnte

  Huawei continuă să aduce cele mai noi aplicații și soluții de instalare a diverselor aplicații necesare cu ajutorul Petal Search și AppGallery-ului în continuă dezvoltare însă pentru unii se va resimții lipsa serviciilor Google.

  Sistemul de operare este HarmonyOS ce se dezvoltă destul de frumos și îmi place să văd progresia adusă acestuia. Și începe să se miște destul de bine.

  Huawei MatePad mai oferă și compatibilitatea cu, creionul M-Pencil ce se achiziționează separat și este o soluție perfectă pentru a lua notițe, desena și multe altele.

  Pe lângă compatibilitatea acestui creion se poate conecta și o tastatura Smart Keyboard ce se achiziționează separat și este practic un mini-laptop. Iar dacă mai avem și dispozitive din ecosistemul Huawei precum un telefon, căști, ceas conectivitatea cu acestea este simplă și se pot realiza transfer de date simplu de la un device la altul.

  Concluzie

  Huawei MatePad 10.4 este o tabletă bună din punctul de vedere al raportului calitate-preț varianta pe care am avut-o în teste  se poate achiziționa la prețul de 1299 LEI. Iar prin intermediul magazinului HUAWEI putem achiziționa tableta în diferite perioade cu o serie de oferte și beneficii.

  Leave a Reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Related

  Review - Huawei MatePad 10.4 o tabletă la preț accesibilHuawei MatePad 10.4 este o tabletă perfectă pentru cei ce vor să o utilizeze la școală sau chiar și la birou. Însă este un bun companion pentru acasă , deoarece display-ul și boxele harmann kardon sunt perfecte pentru urmărirea de conținut multimedia și gaming.