More

  Review – Huawei FreeBuds Pro 2 căști realizate în parteneriat cu Devialet ce vin cu TWS

  Published on:

  Verdict

  Huawei FreeBuds 2 Pro sunt o alegere bună pentru cei ce doresc un sunet bun și să o durată lungă a bateriei. Vine cu un ANC destul de performant, un sunet clar și asta cel mai probabil se datorează și colaborării cu cei de la Devialet.
  + Calitatea sunetului
  + Anularea zgomotului destul de bună
  + LDAC
  - Puțin cam complicat pentru prima dată până găsești aplicația AI Life și să setezi căștile

  Huawei în ultima perioadă și-a îndreptat foarte mult strategia către produsele de tip Laptop-uri, Căști, Tablete, Smart Watches, Smart Bands și tot ce putem spune este faptul că reușesc să ofere produse destul de bune și se pliază pe ceea ce dorește utilizatoru.

   

  Cele mai noi căști lansate de către Huawei sunt FreeBuds Pro 2 ce vin cu sunet Hi-Res Dual, ANC (Active Noise Cancellation) inteligent și sunt realizate în parteneriat cu brand-ul Devialet ce este specializat în aducerea cât mai fidelă a tehnologiei audio.

  Desing atrăgător și compact 

  Noile FreeBuds Pro 2 sunt destul de asemănătoare cu modelul precedent fiind poate mici diferențe între cele două modele. Însă ce contează la acestea este tehnologia pe care o are fiecare cască.

  Pachetul în care vin căștile este destul de basic și vom regăsii căștile propriu zise, un cablu de încărcare, dopuri pentru căști ce se regăsesc în diferite mărim. Și mai  avem parte de câteva instrucțiuni de instalare a căștilor deoarece acestea se pot utiliza cu dispozitive ce au Android, iOS sau Harmony OS.

  Aplicația dedicată lor este Huawei AI Life unde ne este permisă conectarea căștilor la dispozitivul nostru, realizarea diferitelor setări ale sunetului, controlul ANC, Starea bateriei și realizarea de update ale căștilor dacă este necesar.

  FreeBuds Pro 2 sunt căști ce își adaptează sunetul pentru o experiență mai bună

  Acestea vin în fiecare cască cu un driver cu patru magneți ce oferă 14 Hz de bass. Diafragma pană UHF mărește suprafața de tranziție și duce la un sunet și mai bun.
  EQ este unul foarte intresant deaorece în timpul ascultării unei melodii acesta se adaptează la genul de muzică pe care îl ascultăm.

  Noi am optat să utilizăm profilul Implicit ce este creeat cu Devialet. Însă dacă nu îți place și vrei să îți creezi un profil propriu o poți face fără probleme.

  Căștile acceptă codecul LDAC de înaltă rezoluție și sunt certificate de HWA și Hi-Res Audio Wireless, ce aceptă o transmisie ultra-rapidă până la 990 kbps și un sunet bun.

  Culorile disponibile sunt (Silver Blue, Silver Frost și Ceramic White) în testele noastre au sosit cele Silver Frost deși cred că Silver Blue îi dădea un aer mai aparte.

  Teste și experiența în utilizare

  Pentru a utiliza aceste căști este nevoie să se instaleze aplicația celor de la Huawei intitulată AI Life. Ce recomand este să scanați codul QR de pe cutie pentru a instala aplicația deoarece în testele noastre cu aplicația descărcată din magazinul dedicat aplicațiilor pentru android nu a găsit modelul de căști.

  Așa că după instalarea aplicației găsirea lor se face foarte ușor urmând pașii din aplicație și apoi putem să vedem ce tip de gesturi acceptă căștile pentru a le utiliza la capacitatea lor maximă. Să ne alegem modul de anulare a zgomotului noi am optat pentru cel Dinamic deoarece anulează zgomotul în funcție de cât de zgomotos este locul în care le utilizăm., ce tip de preset audio să alegem și chiar să ne facem un mic test să vedem dacă, căștile sunt bine introduse în ureche.

  Bateria este poate cea mai capabilă de până acum rezistă până la 30 de ore de audiție cu tot cu cutia ce le încarcă.

  Pentru testare am folosit telefonul personal un Samsung Galaxy S22 Plus și aplicația de muzică Tidal cu abonament TIDAL HiFi Plus ce poate reda muzica la o calitate de tip Master.

  FreeBuds Pro 2 oferă un sunet clar și bine echilibrat

  După primile melodii cu aceste căști aveam impresia că nu se aud îndeajuns de bine și chiar îmi făceam probleme. Însă după ce am cotrobăit mai bine prin setări am reușit să activez LDAC și de atunci am putut să mă bucur de un sunet perfect.

  Recomandă să fie utilizate și cu un preset modificat de către voi, iar Huawei recomandă să îl setăm în timpul ce ascultăm muzica.

  Pentru apeluri microfonul face o treabă excelentă are chiar și o funcție intitulată Apeluri HD ce îmbunătățește claritatea apelurilor.

  Însă dacă optăm pentru toate beneficiile căștilor ne putem aștepta la o baterie ce ține mai puțin. Dar chiar și așa nu pot să zic că am fost  nevoit să încarc husa și căștile de prea multe ori.

  Alte aspecte ce aș vrea să le subliniez la căști este faptul că ele sunt rezistente la apă și beneficiază de standardul IP54.

  Concluzie

  Huawei FreeBuds Pro 2 sunt poate cele mai bune căști de la producătorul chinez Huawei de până acum. Oferă o multitudine de funcții și beneficii pentru cei ce vor să aibă parte de cel mai bun sunet. Căștile în acest moment au prețul de 899 LEI și vin cu un cadou ( Cablu de date USB-A USB-C) și se mai regăsesc ți alte oferte personalizate.

  Notă

  Sunet
  Pret
  Calitatea căștilor
  Microfon

  Related

  Leave a Reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Review - Huawei FreeBuds Pro 2 căști realizate în parteneriat cu Devialet ce vin cu TWSHuawei FreeBuds 2 Pro sunt o alegere bună pentru cei ce doresc un sunet bun și să o durată lungă a bateriei. Vine cu un ANC destul de performant, un sunet clar și asta cel mai probabil se datorează și colaborării cu cei de la Devialet.