fbpx
More

  Review – Huawei FreeBuds 5i, accesibile și oferă funcții premium

  Publicat în:

  Căștile true wireless sunt tot mai numeroase și tot mai mulți producători optează să lanseze constant noi modele cu diferite funcții și tehnologii. Huawei continuă să inoveze serie FreeBuds și a reușit să se remarce prin prețul accesibil și performanțe bune. Noul model FreeBuds 5i ce a fost lansat recent s-a remarcat prin adiția unor funcții premium ce se găsesc prin modele mult mai scumpe. 

  Design neschimbat pentru FreeBuds 5i

  Căștile își păstrează același design pe care îl au modelul de anul trecut FreeBuds 4i pentru carcasă și au o serie de elemente împrumutate de la modelul mai scump FreeBuds Pro.

  Pentru menținerea prețului bun se observă că aceștia folosesc materiale mai ieftine, precum plasticul reciclat. Fiind o alegere benefică pentru mediul înconjurător ce duce la reducerea deșeurilor din plastic.

  Textura acestor căști este una plăcută, noi am avut în teste modelul de culoare neagră, alături de câteva elemente albe ce se pot observa pentru produsele ce sunt din materiale reciclate.

  Conectarea căștilor se face rapid și ușor

  Căștile se pot configura foarte simplu, pentru toate modelele de telefoane, fie că ai Android, iOS se poate utiliza aplicația AI Life de la Huawei. Am găsit aplicația ușor în App Store de la Apple și am conectat căștile imediat după instalarea acesteia.

  Ai Life oferă posibilitatea să conectezi mai multe produse din gama Huawei și ai acces la diferite setări ale căștilor FreeBuds 4i, precum ANC, tipul de gesturi pentru controlul căștilor în timpul utilizării. O altă setare ce mi-a atras atenția este un test ce îți verifică dacă dopurile alese sunt perfecte pentru urechea ta.

  Testare

  Am luat la testat aceste căști și am început să ascult diferite melodii, filme, clipuri video etc. Putem spune că ne așteptam de la acestea să fie bune și să ofere o calitate audio la fel de bună precum modelele precedente. Din păcate pentru că am utilizat cu un dispozitiv Apple nu am avut posibilitatea să modific calitatea codecului audio pe care o au aceste căști fiind Hi-Res Audio.

  Căștile reușesc să se ridice așteptărilor, mai ales că se încadrează unui buget atât de bun și ai la dispoziție cele mai bune tehnologii de anulare a zgomotului de fundal pe trei nivele.

  Conectivitatea duală permite conectarea a două dispozitive simultan, chiar pot spune că am utilizat-o cu un laptop și telefon. Ce am observat este că se face mult mai simplă cu dispozitivele Huawei.

  Autonomia este bună, comparat cu modelul de anul trecut pot spune că are câteva îmbunătățiri, chiar și așa este de ajuns pentru ascultat muzică sau apeluri. Modelul respectiv nu permite încărcarea wireless și îl înțelegem deoarece prețul ajungea să fie mai ridicat dacă se opta și pentru beneficiul acesta.

  Concluzie

  Ca și alte căști Huawei, nu pot să nu le recomand apropriaților care vor să își cumpere o pereche de căști wireless, la un preț accesibil și cu o calitate bună a sunetului. Modelul FreeBuds 5i se poate achiziționa la prețul de 419 Lei în trei variante de culori Ceramic Withe, Nebula Black și Isle Blue și vine cu o serie de oferte prin intermediul magazinului Huawei .

  Ne găsiți și pe Google News

  Leave a Reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Alte Articole