fbpx

More

  Review – Final Fantasy 7 Rebirth

  Published on:

  Verdict

  Final Fantasy 7 Rebirth este o continuare excelentă pentru Remake-ul început în 2020. Square Enix face o treabă bună și sunt sigur că atât fanii cât și cei ce vor încerca pentru prima dată acest joc vor avea ore bune de gameplay bun.
  + Lumea din Rebirth este incredibil de mare
  + Gameplay-ul simplificat
  + O poveste foarte bună
  - Unele mini games-urile sunt plictisitoare

  Final Fantasy 7 Rebirth este cel mai nou titlu adus de către Square Enix și face parte din remake-ul propuse al lui Final Fantasy 7 ce a fost împărțit în două. Primul titlu fiind lansat în anul 2020 și a reușit să atragă atât fanii hardcore a seriei Final Fantasy cât și noi jucători. Cea de-a doua parte intitulată Rebirth continuă povestea lui Cloud Strife și camarazii acestuia ce încearcă să îl oprească pe Sephiroth.

  FF VII Rebirth un Remake impecabil

  Încărcat cu scene pline de acțiune și un combat turn-base RPG aproape perfect ce reușește să introducă noi mecanici. Încă din primele momente în care pășești în ce-a de-a doua parte a acestui remake te vei ului de lumea vastă a jocului și câte de mare poate să fie. Această impresie mi-a fost lăstată și prima dată când am jucat prima parte din acest remake.

  Pe lângă povestea principală unde Cloud Strife alături de camarazii acestuia sunt pe urmele lui Sephiroth, te vei lovii pe alocuri de anumite side-quests ce sunt extrem de multe în fiecare oraș major. Pentru realizarea acestora vei reușii să aduni XP pentru creșterea Party Level.

  În acest nou titlu vei întâlnii noi inamici ce te vor face să gândești noi abordări de atac cât și de a introduce noi membrii în echipă precum Yuffie sau Red XIII. Ce mi-a plăcut în Rebirth este faptul că fiecare personaj va avea ocazia să fie în lumina reflectoarelor și să îți ofere o mică parte din povestea lui și să reușești să realizezi o legătură strânsă cu ei.

  Iar pe partea de dialoguri se observă că Square Enix a avut o atenție mai mare și consider că este necesar să fii atent la discuțiile dintre aceștia pentru a îți oferii mai mult context la lumea vastă oferită de către Final Fantsy VII Rebirth.

  Gameplay pentru oricine

  Rebirth oferă o schemă de gameplay foarte ușoară dacă nu vrei să îți bați capul astfel poți să alegi o serie de scurtături pentru a realiza abilități sau diferite combo-uri. Dar dacă vrei ceva mai complex poți alege să îți realizezi propria tactică de atacă ce poate unori să fie mai eficientă.

  Grafica și sunetul sunt excepționale

  După cum specificam și mai sus Rebirth oferă o lume mai vastă și plină comparativ cu prima parte din acest remake. Vei avea de și mai multe zone de exploart, atent realizate și mai ales când te joci pe un televizor generos în 4K vei vedea fiecare detaliu. Am ales să folosim modul Performance chiar dacă este blocat la 30 FPS jocul arată bine. Țin să menționez că acest titlu este exclusiv pentru PlayStation 5.

  Cinematicele te vor lăsa cu gura căscată și le vei urmării cu cea mai mare atenție.

  Când vine vorba de sunet avem o coloană sonoră epică atât în luptele mai importante cât și în momentele mai calme din joc.

  Concluzie

  Fie că ești fan Final Fantasy sau ai jucat pentru prima dată remake-ul din 2020 și vrei să termini povestea noi recomandă să încerci și acest nou titlu Rebirth pentru că îți va oferii multe ore de gameplay interesante într-o lume vastă și plină de multe alte experiențe.

  Jocul este disponibil atât digital cât și fizic exclusiv pentru PlayStation 5, copia de Review a fost oferită de către distribuitorul oficial al acestui titlu în România, CD Media.

  Notă

  Gameplay
  Poveste
  Grafica
  Sunet

  Alte Articole

  Leave a Reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Final Fantasy 7 Rebirth este o continuare excelentă pentru Remake-ul început în 2020. Square Enix face o treabă bună și sunt sigur că atât fanii cât și cei ce vor încerca pentru prima dată acest joc vor avea ore bune de gameplay bun. Review - Final Fantasy 7 Rebirth