fbpx
More

  Review – Creed III, trecutul îl reîntoarce pe Adonis în ring

  Publicat în:

  Creed III, continuă povestea lui Adonis Creed după ce a dominat lumea boxului acesta se bucură de o pauză bună meritată. Dar trecutul revine peste acesta și trebuie să își înfrunte trecutul în ringul de box. 

  Am avut ocazia să vedem acest film la invitația celor de la Vertical Entertaiment în sala IMAX la Cinema City Cotroceni. Unde am avut parte de cea mai bună imagine și calitate audio.

  Creed III sosește din 3 martie în cinematografele din România și este produs de Metro Goldwyn Mayer fiind regizat de către Michael B. Jordan.

  Filmul reușește să prezinte o mică parte din povestea tânărului Donnie (Michael B. Jordan) alături de Dame (Jonathan Majors)  fiind prezentată pe parcursul filmului.

  După ce a dominat lumea boxului, Adonis Creed s-a bucurat de succes atât în ​​carieră, cât și în viața de familie. Dar când un prieten din copilărie și fost fenomen al boxului, Damian, reapare după ce a ispășit o lungă pedeapsă în închisoare, Adonis este dornic să demonstreze că își merită șansa în ring. Confruntarea dintre foștii prieteni este mai mult decât o simplă ceartă. Pentru a stabili scorul final, Adonis trebuie să-și pună întreg viitorul în joc pentru a se lupta cu Damian, care nu are nimic de pierdut.

  Damian (Jonathan Majors) un adversar puternic pentru Creed

  Jonathan Majors reușește să facă din nou un rol bun, am impresia că i se potrivește de minune rolul de villain. Pe tot parcursul filmului și-a făcut simțită prezența. Scenele de box pe care le-a avut au fost destul de bine făcute și mi-a plăcut felul în care a fost filmat.

  Imaginea a fost excepțională, mai ales că am avut ocazia să îl vedem într-o sală IMAX unde calitatea imaginii este pe primul plan.

  Chiar dacă scenele de box nu sunt atât de numeroase, consider că sunt bine realizate și felul în care au fost regizate ofereau adrenalina unui meci de box adevărat.

  Actorul român Florian Munteanu revine pe marile ecrane în rolul cunoscutului personaj Viktor Drago, fiul lui Ivan Drago, cel care l-a ucis, într-un meci de box legendar, pe Apollo Creed, tatăl lui Adonis. Din distribuție fac parte și Tessa Thompson, Jonathan Majors, Wood Harris, Mila Kent și Phylicia Rashad.

  Coloana sonoră aduce un plus filmului, avem o combinația de melodii Rap și Hip-Hop din anii 2000 ce îmi aduc aminte de filmele cu Rocky cât și de alte filme cu box precum Million Dollar Baby.

  Creed III are premiera în România în data de 3 Martie și este distribuit de către Vertical Entertaiment. 

  Ne găsiți și pe Google News

  Leave a Reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Alte Articole