fbpx

More

  Review – Allview Viva C1004, o tabletă ce vine cu un asistent vocal în limba română

  Published on:

  Verdict

  Allview Viva C1004 este o tabletă interesantă ce vine echipată cu asistentul virtual AVI ce primește beneficiile lui ChatGPT. Cu ajutorul acestuia vei primii cele mai bune răspunsuri și ceste mai interesant este că vei avea parte de răspunsurile redate către AVI în lb. Română.
  + Asistentul AVI integrat cu ChatGPT
  + Bateria are o autonomie bună
  + Camera frontală bună pentru zoom având o rezoluție FHD 1080p
  - Design-ul nu excelează
  - O serie de utilizatori probabil nu vor mai achiziționa alte credite după cele 500 utilizate

  Allview vine cu o tabletă destul de interesantă mai ales că ChatGPT este mai peste tot și utilizat de către toată lumea. Astfel Allview lansează tableta VIVA C1004 ce vine cu AVI ChatGPT ce este un asistent virtual ce va răspunde tutor întrebărilor noastre. 

  Design

  Avem parte de o tabletă de tip entry-level ce se prezintă printr-o carcasă de policarbonat, ce are o textură plăcută la atingere și nu alunecă deloc. Această tabletă cântărește 483 grame și are o grosime de 9.5 mm.

  Ce țin să menționez este faptul că pe partea din spate vei avea un magnet de amprente astfel recomandăm achiziția unei huse.

  Pe partea din spate unde se regăsește și display-ul avem parte de margini nu foarte groase, display-ul este unul de 10 inch ce are o rezoluție HD de 1280×800. Rata de refresh este de 60 Hz și pentru o utilizare normală , chiar și pentru un elev este perfectă.

  Performanțe

  Ca și performanțe avem un procesor MediaTek MT8168 fiind un procesor ok oferind 2Ghz și vei avea parte de performanțe bune în aplicații precum Facebook, Instagram, navigare pe internet, și poate anumite jocuri ce nu necesită foarte multe resurse.

  Stocare avem parte de 16GB și permite extinderea cu ajutorul unui card microSD până la 128GB, avem parte și de 3GB RAM. Iar procesorul grafic este un ARM Mali G52.

  Pe partea de performanțe este destul de bune când vine vorba despre o tabletă ce nu ai foarte mari așteptări de la aceasta.

  Camera

  Tableta vine la pachet și cu, camera astfel avem o cameră de 2 Megapixeli ce vine cu 2 blițuri LED și pe partea din față avem o cameră de 5 Megapixeli la fel cu 2 blițuri LED și este perfectă pentru ședințe, ore sau alte convorbiri pe zoom, Microsoft Teams etc.

  Conectivitate

  Tableta dispune de conectivitate Wi-Fi , Bluetooth 5.0, Bluetooth și pe partea de software avem Android 11.

  Încărcarea se face printr-un port special și avem în pachet atât cablul cât și încărcătorul.

  AVI este asistentul Allview ce vine cu funcții de la ChatGPT

  Ei bine AVI este asistentul vocal al Allview și acesta îți răspundea la diferite întrebări prin intermediul Google în special. Dar acum AVI primește o îmbunătățire și se folosește de ChatGPT pentru a îți da răspunsuri complexe și mai exacte.

  Astfel Allview pune accent foarte mare pe acest lucru oferind atât pe cele mai noi tablete din gamă cât și smartphone-uri.  Consider că această adiție pentru AVI poate ajuta chiar și elevii dacă au diferite întrebări sau poate chiar și cei mai în vârstă ce nu se descurcă prea bine cu tehnologia.

  Ce este interesant la AVI este faptul că îți poate și reda răspunsurile la întrebări în limba română și este singurul asistent vocal ce este capabil să redea în lb română.

  Pentru interacțiunea de mai sus am avut parte din partea Allview de 500 credite cadou ce se primesc de către orice cumpărător. Astfel echivalentul a 100 de credite sunt 1867.000 de cuvinte . Deci după cele 500 de credite cheltuite ești nevoit să achiziționezi altele prețul acestora nu este unul mare și vine cam 10 lei pentru 100 de credite.

  Dacă optezi să nu mai folosești AVI cu ChatGPT tot vei mai primii răspunsuri de la asistentul AVI dar sunt date sursele din Google și Wikipedia.

  Pot spune că este o soluție mai bună pentru un elev sau cum spuneam dacă este o persoană înaintată în vârstă și are nevoie de anumite răspunsuri.

  Concluzie

  Allview Viva C1004 considerăm că este o tabletă decentă pentru prețul acesteia, putem spune că nu iese cu nimic în evidență pe partea de performanțe sau design. Intresantă este adiția asistentului AVI cu ChatGPT.

  La momentul realizării recenziei tableta este la prețul de 899 LEI pe site-ul oficial Allview și vine cu cele 500 de credite pentru AVI GPT și cadou un samrtwatch connect G de 229 LEI.

  Notă

  Design
  Display
  Performanta
  Pret

  Alte Articole

  Leave a Reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Allview Viva C1004 este o tabletă interesantă ce vine echipată cu asistentul virtual AVI ce primește beneficiile lui ChatGPT. Cu ajutorul acestuia vei primii cele mai bune răspunsuri și ceste mai interesant este că vei avea parte de răspunsurile redate către AVI în lb. Română.Review - Allview Viva C1004, o tabletă ce vine cu un asistent vocal în limba română