fbpx
More

  Review – Acer Predator Triton 300 SE (PT314-52s-74RA), compact și perfect pentru gaming oriunde

  Publicat în:

  Laptop-urile Acer și-au făcut prezența constant pe site-ul nostru, iar de această dată avem parte de un nou laptop în teste, mai exact un model din gama Predator. Acesta poartă numele de Triton 300 SE (PT314-52s-74RA) și se remarcă prin performanțele oferite, dimensiunile reduse și un design special.

  Acer Predator Triton 300 SE (PT314-52s-74RA) 

  După deschiderea cutiilor unde regăsim laptop-ul atent ambalat și cablul de încărcare începem să îl analizăm atent și am observat următoarele:

  Acest model se remarcă prin cât de compact este, mai ales că beneficiem de o tastatură iluminată fără numpad alături de un TouchPad bine poziționat, display-ul este unul de 14 inch cu margini subțiri ce susțin și un webcam alături de un microfon pentru ședințe, întâlniri etc.

  Laptop-ul este argintiu și pare că structura acestuia este una din aluminiu cel puțin așa ne lasă impresia, atât design-ul cât și materialele alese pentru acesta îi oferă un plus pe partea de răcire. Iar când vine vorba de răcire avem parte de mai multe zone ce  trag aer rece și scot aerul card din acest mic Predator.

  Conectivitatea acestui model reușește să ofere de toate pentru toți și avem un port USB Type C și 3 x USB 3.2, HDMI 2.1, Port Jack pentru microfon și căști cât.

  Dimensiuni reduse, performanțe ridicate

  Triton 300 SE se remarcă prin puterea și componentele oferite, pentru acest model avem o configurație specială cu un procesor Intel I7 gen 12-a (12700H) 16GB RAM , GPU format dintr-o placă video NVIDIA GeForce RTX 3060 (6GB RAM)  și un SSD generos de 1TB.

  Ce mai trebuie menționat la acest model este faptul că, cântărește aproximativ 1,7 KG și se poate transporta foarte ușor. Display-ul oferă o rezoluție Full HD cu o rată de refresh de 165hz, avem și un senzor de amprentă poziționat lângă TouchPad ce ne ajută să deblocăm mai ușor sitemul de operare sau să securizăm diferite date din laptop mai eficient.

  Pe lângă acestea Triton 300 SE ne oferă o conectivitate Wi-Fi 6E fiind cel mai performant grad de conectivitate Wi-Fi la ora actuală, Bluetooth 5.

  Performanțe și teste

  Având în vedere că am avut parte de un asemenea laptop, am decis să îl încerc cu câteva jocuri. Performanțele au fost bune, am ales să merg pe setările puse de către NVIDIA ce sunt oferite prin GeForce Experience și am avut cea mai bună experiență de gaming.

  Ce mi-a atras atenția a fost pe partea de răcire a laptop-ului fiind ajutat de tehnologia AeroBlade 3D Fan și  Liquid Metal Thermal Grease ce sunt soluțiile perfecte pentru o răcire uniformă și eficientă.

  Testele realizate cu acest laptop au surprins în toate categoriile, conexiunea la internet a fost realizată printr-un Wi-Fi Tenda capabil să ofere conexiune Wi-Fi 6 din păcate nu am avut un produs disponibil cu Wi-Fi 6E pentru a vedea capacitatea maximă a lui Triton 300 SE.

  Bateria a supraviețuit cu brio, dar în gaming recomandăm utilizarea acestuia în momentul în care îl avem conectat la o sursă de curent pentru a  folosii în totalitate puterea acestuia.

  Display-ul este bine calibrat chiar dacă avem un Full HD, din punctul nostru de vedere ar fi mers unul 2K. Chiar și fără acest lucru refresh rate-ul de 165 s-a simțit în seria de jocuri testate de către noi.

  Concluzie

  Acer oferă din nou un companion perfect pentru gaming cât și pentru munca de birou. Predator Triton 300 SE se remarcă prin greutatea redusă și performanțele ridicate. Nouă ne-a plăcut foarte mult să testăm și să ne jucăm pe acest Predator și pentru cine este în căutarea unui astfel de laptop pentru deplasări dar să ofere și performanțe ridicate este cea mai bună soluție.

   

  Ne găsiți și pe Google News

  Leave a Reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Alte Articole