More

  Review – Allview X7 Soul Pro, surprinde din toate punctele de vedere

  Publicat în:

  Allview X7 Soul Pro este unul dintre cele mai noi telefoane lansate de către compania Allview situată în Brașov. 

   

  Am avut pentru o perioadă de timp acest smartphone în teste și vă vom spune ce părere ne-a lăsat acest telefon ce are o serie de specificații destul de bune mai ales comparând raportul calitate preț.

  X7 Soul Pro este un smartphone cu  Android ce are la bază un procesor de la Qualcomm mai exact Snapdragon 630, memorie RAM de 4 GB și 64 GB spațiu de stocare chiar dacă pare mic la prima vedere aceștia ne oferă posibilitatea de a instala un card de până la 256 GB. Pe lângă toate aceste specificații avem și o baterie destul de zdravănă de 4000 mAh și ține până la o zi.

  Pe lângă toate aceste specificații vreau să subliniez că ecranul este unul foarte bun cu, culori bine redate și o luminozitate suficientă. Însă chiar dacă ceea ce este prezenat mai sus sună foarte bine, avem și o mică problemă cu încărcarea telefonului deoarece aceasta durează aproximativ 2 ore și cei de la Allview îi spun ultra fast charging. Însă din punctul nostru de vedere putem ignora acest aspect mai ales că avem o baterie mare și prețul acestui telefon este unul avantajos și cam greu de întrecut pentru ceea ce oferă.

  Avem parte și de un spate de sticlă ce captează cam orice amprentă însă acest lucru este unul destul de normal pentru astfel de telefoane, Pe lângă sistemul de camere care este patru la număr pe partea din spate avem și un cititor de amprente ce oferă o deblocare rapidă.

  Telefonul are o serie de camere pe partea din spate, fiind astfel :

  -una principală de 13 MP, una de 2 MP ce poate realiza poze macro, o altă cameră de 2 MP ce este dedicată pentru efectul de bokeh și o altă cameră wide de 8 MP.

  Având în vedere că vorbim de un telefon mid-range ne gândim că ansamblul de camere nu este unul prea grozav și nu trebuie să ne facem așteptări atât de mari de la acestea, însă am fost plăcut surprins să văd ce poate să realizeze acest telefon mai ales camera de macro este una excelentă reușind să realizeze o serie de cadre foarte bune.

  Și pot spune că această cameră macro este un mare plus al acestui telefon, dar și celelate camere se descurcă foarte bine. Filmarea este una destul de bună mai ales în Full HD iar în 4K stabilizarea nu este una prea grozavă. Însă pentru un asemena telefon noi considerăm că se descurcă bine.

  Iar camera de selfie oferă claritate în realizarea pozelor și reușete să oferă cele mai bune selfie-uri.

  Pe partea software Allview Soul X7 Pro ne încântă  prin viteza de procesoare a aplicațiilor, am încercat și câteva jocuri ce au solicitat destul de mult telefonul însă a reușit să se descurce cu brio.

  Un alt aspect plăcut la software este Asistentul Virtual ( AVI ) ce face o treabă bună, reușind să redea toate mesajele și notificările și oferă posibilitatea de a  trimite mesaje sau să îți realizeze diferite cerințe în limba română.

  În Concluzie telefonul brașovenilor de la Allview este unul bine realizat, raportul calitate preț imbatabil. Iar pe toată perioada de testare a reușit să ne surprindă plăcut.

  Leave a Reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Related

  Review - Allview X7 Soul Pro, surprinde din toate punctele de vedereAllview X7 Soul Pro este un telefon mid range din punctul nostru de vedere, însă reușește să ridice destul de mult așteptările pentru un telefon ce are un preț foarte accesibil. Noi îl recomandăm pentru ansamblul de camere foarte bine realizat. Pentru bateria ce ține foarte mult și un software bine realizat de către compania din Brașov.