fbpx
More

  Prezentare Foreo LUNA 4 Mini – Device-ul de curățare perfect al feței, acum și mai bun

  Publicat în:

  Recent am avut ocazia să particip la evenimentul de lansare a noii game Foreo LUNA 4 unde a fost într-un cadru interesant mai exact în Metaverse. Acolo fost prezentate patru produse din gama LUNA.

  Cele patru noi  produse FOREO sunt :

  • LUNA 4
  • LUNA 4 mini
  • LUNA 4 go
  • LUNA 4 men

  Pentru cei ce deja sunt familiarizați cu produsele FOREO LUNA vor știi că acestea sunt perfecte pentru îngrijirea feței și sunt realizate dintr-un silicon moale ce sunt o plăcere să le utilizezi. Acestea pot curăța până la 99% din rezidirile de machiaj, ulei, praf etc.

  Acestea pot realiza o serie de masaje precum : 

  • masaj de drenaj limfatic – încurajează lichidele limfatice să circule prin corp. Este ideal în zona ochilor și sub linia maxilarului.
  • masaj pentru țesut profund – folosește o presiune puternică la intervale lente pentru a elibera presiunea de la nivelul mușchilor faciali. Este ideal pentru zona obrajilor și deasupra liniei maxilarului.
  • masaj în punctele de declanșare – folosește nivele alternative de presiune pentru a elibera încordarea din țesutul muscular. Este ideal pentru zona gâtului.
  • masaj shiatsu – folosește presiunea pulsatorie pentru a crea o senzație de calm la nivel emoțional și fizic, diminuând senzația de oboseală. Este ideal pentru zona tâmplei și a frunții.
  • masaj de reflexoterapie – folosește atât un nivel de presiune blând, cât și ferm, pentru a reface nivelul de energie. Este ideal pentru zona centrală a sprâncenelor și a urechilor.

  Eu am avut ocazia să testez și noul FOREO LUNA 4 mini fiind fratele mai mic al modelului LUNA 4.

  Pachetul este unul clasic în stilul FOREO unde produsul este pus în evidență și se poate vedea cu ușurință. Ceea ce mi-a plăcut este faptul că avem în pachet și un săculeț de transport dintr-un material moale ce protejează și device-ul propriu zis.

  Utilizarea este simplă și se face în 2 timpi și 3 mișcări

  Pentru utilizarea sa avem nevoie de aplicația dedicată FOREO și trebuie să urmăm pașii din aceasta pentru a conecta device-ul LUNA 4 mini la aplicație.

  După ce se realizează conexiunea cu aplicația putem începe răsfățul și să utilizăm gelul de curățare favorit și să îl utilizăm. Ceea ce este special este că produsele FOREO beneficiază de T-Sonic pulsation fiind unice și oferă o curățare perfectă.

  În aplicație avem o serie de instrucțiuni de întreținere și îngrijire dar și diferite metode de utilizare.

  Pentru utilizatorii ce sunt grăbiți sau doresc să realizeze o curățare rapidă există și un mod de 30 de secunde ce este intitulat Glow Boost mode și realizează o curățare rapidă.

   

  Zonele de curățare sunt efectiv cele mai fine având două zone :

  • Pe partea din față sunt perii mai fini și mai mulți
  • Pe spate sunt perii mai mari și cu spații între aceștia

  Eu personal l-am testat cu un gel de curățare care l-am avut la îndemână însă cei de la FOREO recomandă să îl utilizăm cu gelul de curățare Micro Foam Cleanser de la aceștia. Însă nu am avut ocazia să îl testez și pe acesta dar cu prima ocazie o voi face.

  Ceea ce am observat pe parcursul testării acestui produs este că bateria țina extrem de mult, potrivit FOREO aceasta dacă este încărcată ține până la 500 de utilizări.

   

  Curăță extrem de bine iar pulsațiile T sunt mult mai relaxante dar consider că se datorează și periilor din silicon care sunt mult mai fini.

  O investiție pe termen lung

  Consider că FOREO LUNA 4 mini este un device excelent pentru cele ce vor o piele mai fină și să fie curățată perfect. După cum spun și cei de la FOREO este o investiție pe termen lung pentru mediu dar și pentru tine și tenul tău.

  Ne găsiți și pe Google News

  Leave a Reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Alte Articole