Pandora lanseaza cel de-al cincilea Talisman Editie Limitata 2020

AcasăLifestylePandora lanseaza cel de-al cincilea Talisman Editie Limitata 2020

Fie că a dăruit, a achiziționat sau, poate, doar i-a surâs conceptul, cred că fiecare domnișoară sau doamnă a luat contact cu brandul Pandora. În anul 2000 aceștia au elaborat o idee revoluționară, oferind posibilitatea de a ți crea o bijuterie unică, ce îți va aminti de cele mai frumose experiențe trăite.

Această colecție este cunoscută sub numele de Pandora Moments și ne oferă posibilitatea de a “purta un mic jurnal” alcătuit din cele mai frumoase momente la încheietura mâinii. Fiecare femeie este diferită, iar brandul a vrut să susțină unicitatea acestora creând de-a lungul anilor nenumărate colecții de talismane.

Talisman Trifoi cu patru foi
Talisman Trifoi cu patru foi

Fiind un concept atât de îndrăgit de către cumpărători, Pandora a vrut să aniverseze cei 20 de ani ai colecției “Pandora Moments”.

În fiecare lună a anului 2020 va avea loc relansarea unuia dintre cele 12 pandantive îndrăgite, ca parte a seriei de Talismane 2020 în ediție limitată, așteptate să devină imediat produse de colecție.

Talisman Trifoi cu patru foi
Talisman Trifoi cu patru foi

În data de 20 mai se relansează cel de-al cincilea talisman „Trifoi cu patru foi” de colecție în ediție limitată, pentru a marca aniversarea cu numărul 20 a brățării faimoase Pandora Moments.

Acest talisman este confecționat din argint 925, cu accente adin aur de 14k și poate fi comandat doar online, într-un număr foarte limitat, purtând emblema „Pandora 20”. Fiecare talisman

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

SUBIECTE POPULARE

Tech

ARTICOLE RELEVANTE