fbpx
More

  Levi’s Made & Crafted prezinta colecția Denim Family pentru primăvara-vară

  Publicat în:

  Cand Levi’s Denim Family a fost lansat in anii 1950, scopul era de a crea o linie de imbracaminte pentru o familie intreaga. Mame, tati si copii au descoperit articole din denim de calitate, confortabile si care putea fi asortate intr-o multitudine de situatii. Timpul a trecut, iar colectia dedicata sezonului primavara-vara 2023 este aici. Aceasta are la baza o combinatie dintre modern si trecut, ce pune accentul pe fluiditate stilistica si tendintele actuale.

   

  Inspirația colecției Levi’s provine din funcționalitatea ridicata a hainelor sport si utilitare

  Fiecare piesa a colecției Denim Family fiind realizata prin proceduri cat mai curate. Abordarea siluetelor este una moderna, axata pe lejeritate – in special in zona picioarelor -, in timp ce topurile pun in valoare umerii. Un amestec de bumbac indigo creat prin tehnici inovatoare si sustenabile sta la baza fiecărui articol. Astfel, Denim Family a fost creata pentru oricine, avand ca obiectiv îmbinarea mai multor stiluri pentru a creste libertatea stilistica oricui îndrăznește sa o poarte – piesele sunt versatile, durabile si pot fi combinate in foarte multe ținute.

  Ținutele sezonului sunt cele din stilul sporty

  Printre item-urile noi ale sezonului putem regăsi cămașa Baseball Shirt, un poncho reversibil Baseball si doua topuri inspirate de stilul sporty. De asemenea, ne-au mai atras atenția si jachetele Cropped Jacket, Short Coat si Shacket, care reinventează aspectul clasic prin adăugarea unor detalii abstracte si fine.

  Cand vine vorba de bottoms, am fost cuceriti de pantalonii Cinched Pand si Pleated Culotte, doua modele ce transpun perfect un aer primăvăratec.

  Denimul este vedeta noilor ținute Levi’s

  Fiecare articol vestimentar este confecționat dintr-un denim superb, de origine japoneza. Indigo-ul de tip low-dip creează o nuanță de albastru unica, in timp ce amestecul de bumbac ii conferă materialului o textura bogata.

  Aceasta este mai apoi derivata, in funcție de viziunea avuta privind articolele – de exemplu, Shacket-ul a fost spălat de mai multe ori pentru a obține o nuanță de albastru mai deschisa. Logo-ul specific Denim Family are o forma de soare, care cumva lasă de înțeles transformarea ce o aduce in garderoba prin articolele sale.

   

  Vizitează levis.com si descoperă cea mai noua colecție Denim Family.

  Ne găsiți și pe Google News

  Leave a Reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Alte Articole