fbpx

More

  FOREO celebrează un deceniu de inovație în domeniul frumuseții

  Publicat în:

   FOREO a fost întotdeauna și va continua să fie lider în inovație atunci când vine vorba de domeniul frumuseții. Brandul a fost construit din dorința de a găsi soluții utile și eficiente nevoilor consumatorilor. Problemele legate de timp, rutine de îngrijire complicate sau investiții considerabile sunt astfel date uitării. Mai mult, FOREO caută să ofere tratamente profesionale în confortul casei, având astfel un motiv în plus să încerci fiecare dispozitiv în parte.

   

  În 2023, brandul celebrează un deceniu de existență, dar totodată inaugurează o nouă era de inovații nemaivăzute, care caută să ridice orice rutină de self-care la standarde complet diferite.

   

  FOREO a fost fondat în anul 2013, de către Filip Sedic, care lansa una din cele mai adorate game de dispozitive de curățare și fermitate ale acelor timpuri, și anume, LUNA 2-in-1. O colecție care căuta să ofere soluții de cleansing pentru toate tipurile de piele și să schimbe în același timp mentalitatea oamenilor cu privire la acest proces, dar a atras atenția și asupra drenajului limfatic, a circulației sanguine și a altor modalități de curățare igienice. Drept rezultat, produsele aveau o absorbție mai profundă. Toate acestea au fost posibile pentru că FOREO a introdus pe piață tehnologia patentă a pulsațiilor T-Sonic, care a devenit o necesitate în întreaga industrie.

   

  În prezent, colecția LUNA s-a extins în diferite generații. Cea mai recentă gamă, LUNA 4, are în prim-plan LUNA 4 body, un dispozitiv ce se concentrează pe curățare și masaj corporal. Fiecare produs în parte are rezultate susținute clinic, cu o capacitate de a curăța până la 99% din murdăria, uleiul, bacteriile și reziduurile de machiaj. În plus, LUNA 4 Plus are incorporată o tehnologie de întinerire care se bazează pe un spectru complet de lumini LED și lumină LED NIR. Această colecție este dovada reală că FOREO continuă să inoveze industria frumuseții.

   

  Astfel, brandul de top în materie de beauty-tech anunță o nouă rutină de îngrijire ce are la bază inovația suedeză, creând niște ritualuri de frumusețe pe baza unor dispozitive new-age. FOREO se concentrează ca în următorul deceniu să le ofere consumatorilor niște soluții privind rutina lor zilnică, unde eficiența și simplitatea de utilizare sunt elemente cheie.

   

   

  FOREO este gata să schimbe regulile jocului prin această linie care reprezintă doar începutul. Unul dintre obiective este să inoveze în continuare din punct de vedere tehnologic dispozitivele, ca rezultatele clinice să fie îmbunătățite. De asemenea, fiecare dispozitiv va avea capacitatea să fie folosit atât de către persoanele care iubesc mediul digital, cât și de către cele care preferă metodele manuale. Alt avantaj este că această linie de îngrijire suedeză poate fi folosită și de către persoanele care încă nu dețin un dispozitiv FOREO – deși, în opinia noastră, ingredientele acesteia vor da randament maxim atunci când cele două sunt folosite în tandem.

   

  FOREO nu va dezamăgii nici în următorul deceniu

  După 10 ani în care FOREO a fost cu un pas înaintea industriei, ne promite că nu va dezamăgi nici în următorul deceniu. Prin tehnologia pe care nu a dezvăluit-o încă, brandul anunță că întreaga industrie a frumuseții va fi complet uimită și schimbată.

  Nu în ultimul rând, FOREO a elaborat o strategia de afaceri care se concentrează pe soluții pentru consumatori, oferind prin tehnologia revoluționară surprize neașteptate dar superbe, o piele mai strălucitoare și sănătoasă și multe alte rezultate de invidiat.

   

  Cea mai nouă colecție FOREO, LUNA 4, este disponibilă pe notino.ro, unde poți descoperi și alte dispozitive cu efecte garantate precum BEAR, UFO 2 și IRIS.

   

   

  Ne găsiți și pe Google News

  Leave a Reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Alte Articole