fbpx

More

  Colecția de Paște de la Mixit: delicii de sezon pentru momente de neuitat

  Publicat în:

  Mixit, compania cehă ce produce amestecuri personalizate de musli și fructe liofilizate, a lansat colecția de produse de Paște. Aceasta include peste 20 de opțiuni, inclusiv produse cu noi rețete sau ambalaje, dar și sortimente specifice acestei sărbători apreciate de consumatorii din toate țările în care compania este prezentă. Produsele se constituie în cadouri perfecte pentru angajați, parteneri, dar și pentru orice iubitor de dulciuri, ele completând minunat gustările de sărbători și aducând un plus de savoare!

  Setul Mixit cadou de Paște care include o selecție din cele mai bune produse

  Calendarul de Paște este plin de surprize, culori și gust. 10 gustări – bunătăți de ciocolată fără ulei de palmier, delicioasa granola crocantă, fructe liofilizate și alte gustări la punguțe – sunt incluse în acest calendar, potrivit și pentru cei mai tineri pofticioși. Dintre produsele din această colecție iese în evidență și Setul cadou de Paște care include o selecție din cele mai bune produse ale ediției limitate de Paște: granola de Paște, terci, mix cu ouă de Paște, ouă și covrigei colorați.

  Sunt disponibile și ouă de Paște cu o rețetă îmbunătățită: o migdală crocantă acoperită cu ciocolată albă, aromată cu fructe liofilizate. Granola de Paște are o rețetă nouă, în timp ce batoanele Mixitka de Paște au un nou ambalaj. Batoanele au o bază de curmale completată de fistic, midgale și merișor. Gustul este desăvârșit de bucățele crocante de ciocolată simplă și ciocolată Ruby.

  Din colecția specială pentru sărbătorile pascale nu lipsesc nici bolul de Paște, atent decorat și fabricat din porțelan Karlovy Vary de înaltă calitate și terciul de Paște realizat dintr-o bază fină din orez, la care se adaugă bucățele de ciocolată, mere uscate, banane și ceai verde măcinat, pentru un terci proaspăt și gustos de primăvară.

  Faimosul pluș pasăre Mixit este și el disponibil în cadrul colecției din care mai fac parte covrigeii Mixit cu rețetă nouă și Crunchy Mixies – Smoothie Drops din fructe liofilizate care oferă energie, vitamine și încântare (nu doar) copiilor.

  „Cu fiecare an, colecția de Paște Mixit evoluează pentru a satisface gusturile rafinate ale clienților noștri. De la delicioasa granola până la seturile cadou speciale pentru sărbătoare, ne străduim să creăm produse care să transforme Paștele într-o experiență memorabilă pentru toți cei care le gustă” – a declarat Tomáš Huber, cofondator Mixit.

  Ne găsiți și pe Google News

  Leave a Reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Alte Articole