fbpx

More

  Castrol anunță lansarea noului lubrifiant VECTON

  Publicat în:

  Castrol a lansat un nou produs în gama sa de lubrifianți VECTON destinat vehiculelor comerciale, care îndeplinește specificațiile din 2022 ale Asociației Producătorilor de Automobile Europeni (ACEA) pentru vehiculele de mare tonaj (HD)*. Castrol VECTON LONG DRAIN 5W-30 E6/E9 este un ulei de motor complet sintetic formulat pentru a lubrifia și a proteja vehiculele de mare tonaj pentru mai mult timp, în timp ce îndeplinește toate cerințele privind reglementarea și performanța în Europa.

   

  Noul produs înlocuiește VECTON FUEL SAVER 5W-30 E6/E9 din gama Castrol

  Acesta oferă un profil de specificații îmbunătățit, inclusiv noile specificații E8 și E11 ale ACEA HD. Aceste noi specificații vizează creșterea complexității hardware-ului și adoptarea tot mai răspândită a combustibilului alternativ în industria vehiculelor comerciale. Castrol VECTON LONG DRAIN 5W-30 E6/E9 marchează, de asemenea, progrese semnificative în ceea ce privește nivelurile de performanță ale lubrifianților, oferind o protecție îmbunătățită împotriva oxidării și a depunerilor. Noul produs include, de asemenea, ultimele teste ale American Petroleum Institute (Institutul American al Petrolului), conducând către o sinergie globală mai mare între API și ACEA.

   

  Fiind unul dintre cei mai importanți furnizori de lubrifianți din lume, Castrol urmărește cu atenție tendințele din industria auto și progresele tehnice ale producătorilor de echipamente originale (OEM) pentru a răspunde celor mai recente specificații ale industriei și cerințelor OEM. În procesul de dezvoltare al noului produs, Castrol a realizat două teste noi pentru a asigura că lubrifiantul oferă performanțe optime, atât în ceea ce privește aerarea, cât și în controlul oxidării.

   

  Castrol VECTON LONG DRAIN 5W-30 E6/E9 a fost aprobat la nivel mondial pentru un număr mare de specificații, comparativ cu predecesorul său, incluzând specificațiile pentru MAN M 3775 / 3677, Volvo VDS-4.5 and și DQC IV-18 LA.

   

  Personalul din service va putea găsi mai multe informații despre noul produs, inclusiv toate specificațiile OEM compatibile, folosind instrumentului de căutare a uleiului Castrol. Castrol a profitat de această oportunitate pentru a redenumi Castrol VECTON FUEL SAVER 5W-30 E7 în Castrol VECTON LONG DRAIN 5W-30 E7.

  Ne găsiți și pe Google News

  Leave a Reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Alte Articole