fbpx
More

  WWE 2K23 este disponibil de astăzi

  Publicat în:

  Astăzi 2K lansează WWE 2K23 pentru cei ce au făcut precomandă edițiilor Icon Edition și Deluxe Edition WWE 2K23 și se pot încerca noile moduri lansate pentru cel mai nou titlu WWE. John Cena este vedeta ce își face apariția pe copertă și fanii vor avea ocazia să treacă printr-o serie de evenimente importante ale acestuia.

  WWE2K23 promite să aducă fanilor o serie de îmbunătățiri alături de noi moduri de joc

  • WarGames este unul dintre cele mai cerute moduri de către fanii wrestling-ului, acesta debutează pentru WWE 2K23 și oferă meciuri 3v3, 4v4 atât single player cât și multiplayer. Acestea se vor desfășura în două ringuri side-by-side ce sunt înconjurate de o cușcă metalică.

  • „You Can’t Beat Me” 2K Showcase Starring John Cena modul de joc ce îl are în prim plan pe John Cena și vom trece în revistă cele mai importante meciuri ale acestuia.
  • MyFaction vine cu o componentă multiplayer și continuă același sistem de creeare al celei mai bune echipă de wrestleri din WWE. Fanii ce vor juca acest mod primesc constant update-uri, cartonașe noi și diferite evenimente pe parcursul acestui an.
  • MyGM modul în care preiei frâiele unui manager WWE și alegi meciurile ce se vor juca, alături de diferitele branduri ale WWE
  • Universe un mod sandbox ce lasă imaginația fanilor WWE la liber
  • Creation Suit locul în care putem să realizăm orice wrestler
  • MyRISE este modul în care începi cu un wrestler nou sau cu un superstar WWE de la zero și încerci să ajungi printre cei mai buni
  WWE 2K23 vine cu o serie de noutăți precum 201 vedete WWE printre care diferite Legende, invitați surpriză și mulți alții. O nouă mecanică de Pin Kick-out se introdusă și oferă mai multe alternative jucătorilor. 

  WWE 2K23 este disponibil de astăzi pentru cei ce au precomandat cele două ediții Icon Edition și Deluxe Edition  iar pentru cei ce optează pentru ediția de bază vor avea jocul disponibil începând cu 17 Martie și este disponibil pentru PC, PlayStation 4 și PlayStation 5, Xbox Series X|S și Xbox One.

  Ne găsiți și pe Google News

  Leave a Reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Alte Articole