Acasă Gaming Desktop World of Warships are noi cuirasate americane odată cu noul update

World of Warships are noi cuirasate americane odată cu noul update

World of Warships anunță astăzi sosirea unei noi sub-ramuri puternice de cuirasate americane în acces timpuriu, odată cu versiunea 0.9.9, care include Generația VIII Kansas și Generația IX Minnesota. Cuirasate fac parte dintr-un nou eveniment de cuirasate americane. Versiunea include, de asemenea, noi Directive, un port de bază navală actualizat și un nou sezon de lupte între clanuri.

Noile cuirasate americane se caracterizează prin armamente principale puternice, o protecție anti-torpilă eficientă și o manevrabilitate impresionantă. Cu toate acestea, în timp ce cârma acestora are un timp rapid de răspuns, navele sunt destul de lente pentru categoria din care fac parte. Numeroase baterii principale cu tunuri, cu o greutate de salvă bună și un interval de tragere decent, care vin în detrimentul timpilor mai mari de reîncărcare a armei. Cuirasatele sunt completate de apărări AA destul de bune, care pot fi întărite cu consumabilul Defensive AA Fire.

Jucătorii pot obține Kansas VIII prin finalizarea Directivelor, și Minnesota IX prin deschiderea aleatorie a pachetelor în Armură în schimbul dublonilor. Prin finalizarea Directivelor, jucătorii pot obține tokenuri americane, o nouă resursă temporară care poate fi schimbată cu pachete și alte recompense în Armură, inclusiv camuflaje permanente Gold Eagle pentru cuirasate americane.

De asemenea, noua versiune dă startul unui nou sezon de lupte între clanuri în format 7 vs 7 pentru navele din Generația X. Mai mult, comandanții diviziilor vor avea acum opțiuni suplimentare pentru a invita mercenari – jucători din afara clanului lor care să se alăture diviziilor acestora pentru bătăliile de clan.

Totodată, odată cu lansarea Versiunii 0.9.9, jucătorii vor putea juca pe toate serverele World of Warships într-un singur client de joc, fără a fi nevoie instalarea unor instanțe de joc separate pentru fiecare regiune. Serverul de joc va fi determinat de contul selectat în prezent în Wargaming Game Center.

De asemenea, Versiunea 0.9.9 aduce noi îmbunătățiri vizuale și generale pentru World of Warships

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

SUBIECTE POPULARE

TEHNOLOGII POPULARE