Acasă Gaming Desktop The Outer Worlds: Peril on Gorgon disponibil

The Outer Worlds: Peril on Gorgon disponibil

Private Division și Obsidian Entertainment au anunțat că The Outer Worlds: Peril on Gorgon, prima expansiune narativă a jocului deosebit de popular, The Outer Worlds, un RPG cu tematică SF, plin de umor negru, este disponibil acum pentru PlayStation 4, PlayStation 4 Pro, familia de dispozitive Xbox One, inclusiv Xbox One X și Windows Pc. Expansiunea va fi lansată la o dată ulterioară și pe Nintendo Switch.

The Outer Worlds: Peril on Gorgon este disponibil individual sau la un preț redus ca parte a The Outer Worlds Expansion Pass, care va include și al doilea DLC, The Outer Worlds: Murder on Eridanos, planificat să apară în prima jumătate a anului 2021. The Outer Worlds a câștigat numeroase premii printre care “Best RPG” din partea IGN, “Best Role-Playing Game” din partea Game Informer și “Game of The Year” din partea Destructoid.

Acțiunea din Peril on Gorgon începe cu un mesaj misterios care te invită să investighezi Asteroidul Gorgon. Acest centru științific ascuns de lume reprezenta cândva cel mai avansat laborator dedicat cercetării Adrena-Time, o minune modernă care a îmbunătățit sănătatea și productivitatea muncitorilor. Totuși, în mod inexplicabil cercetările au fost brusc întrerupte. Va trebui să explorezi canioanele adânci, laboratoarele părăsite și facilitățile de cercetare abandonate pentru a găsi indicii și pentru a elucida misterul din spatele poate celui mai întunecat secret ascuns de corporația Spacer’s Choice. Ce vei găsi pe Gorgon?

“Am vrut să dezvoltăm o poveste mai apropiată de genul ”pulp noir” și să detaliem părțile ascunse ale corporațiilor din Halcyon,” a declarat Carrie Patel, Game Director în carul Obsidian Entertainment. “În Peril on Gorgon, jucătorii, alături de personajele lor preferate, sunt așteptați de noi locuri interesante, pline de intrigi și amenințări, care duc la descifrarea secretelor Spacer’s Choice.”

Peril on Gorgon aduce o sumedenie de noi elemente pentru fani. În primul rând limita de nivel este crescută pentru o mai mare flexibilitate în personalizarea abilităților, expansiunea venind la pachet cu noi   perks și noi defecte, care pot aduce noi bonusuri utile sau noi piedici neașteptate. DLC-ul aduce și trei noi arme științifice și o serie nouă de armuri. Peril on Gorgon îmbogățește formula multiplu premiată a jocului The Outer Worlds, oferindu-le jucătorilor noi motive să reviziteze și să exploreze mai în detaliu colonia Halcyon .

The Outer Worlds este un RPG deosebit de distractiv, plin de alegeri grele și o narațiune complexă, aceste elemente fiind îndrăgite de fanii jocurilor dezvoltate de Obsidian, iar Peril on Gorgon rămâne fidel formulei originale,” a declarat Allen Murray, Vice President of Production în cadrul Private Division. “Expansiunea îi invită pe jucători să se întoarcă în colonia Halcyon cu și mai mult umor negru, cu o nouă poveste captivantă și cu mai multe aventuri ca cele pe care le-au îndrăgit în jocul de bază.”

The Outer Worlds: Peril on Gorgon este disponibil acum în format digital pe PlayStation 4, Xbox One și PC, prin intermediul Epic Games Store și Microsoft Store, la prețul de 14,99 Euro. Abonații Xbox Game Pass beneficiază de o reducere de 10% din prețul DLC-ului. Peril on Gorgon poate fi achiziționat și ca parte a The Outer Worlds Expansion Pass, la prețul de 24,99 Euro. The Outer Worlds Expansion Pass  include și al doilea expansion narativ, Murder on Eridanos. The Outer Worlds: Peril on Gorgon și The Outer Worlds Expansion Pass ambele necesită deținerea jocului de bază pe aceeași platformă ca cea pe care se dorește achiziționarea conținutului adițional.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

SUBIECTE POPULARE

TEHNOLOGII POPULARE