<

The Outer Worlds: Murder on Eridanos disponibil acum

AcasăGamingDesktopThe Outer Worlds: Murder on Eridanos disponibil acum

Private Division și Obsidian Entertainment au lansat The Outer Worlds: Murder on Eridanos, al doilea și totodată ultimul DLC care extinde povestea The Outer Worlds.

Ultimul expansion al RPG-ului premiat în multiple rânduri necesită un adevărat detectiv.

RPG-ul SF deosebit de popular și premiat în multiple rânduri. Pcsaentru PlayStation4, PlayStation4 Pro, consolele Xbox One și Windows PC.

Expansiunea va fi lansată la o dată ulterioară în 2021 și pentru Nintendo Switch. The Outer Worlds: Murder on Eridanos este disponibil în mod individual sau la preț redus în cadrul The Outer Worlds Expansion Pass. Care include și The Outer Worlds: Peril on Gorgon, oferind astfel experiența completă.

Aventurându-se pe planeta Eridanos, jucătorii trebuie să dezlege cel mai mare mister din colonia Halcyon. Un caz de crimă neobișnuită.

Toată lumea este suspectă după ce purtătorul de cuvânt al corporației Rizzo, faimoasa Halcyon Helen, este găsită moartă chiar înainte de lansarea noului Spectrum Brown Vodka. Asumându-și rolul de detectiv, jucătorii vor putea descoperi indicii folosind Discrepancy Amplifier, un dispozitiv cu o personalitate aparte, care ajută la identificarea discrepanțelor și anomaliilor la locul crimei.

The Outer Worlds

Fiecare nouă descoperire deblochează noi opțiuni de dialog și afectează cum se desfășoară povestea. De-a lungul aventurii tale vei identifica o serie de suspecți cu personalități colorate. Precum faimoșii Spencer Woolrich și Burbage-3001 sau atletul echipei Rizzo’s Rangers, Black Hole Berti.

Trebuie să fii cu băgare de seamă, deoarece în spatele fiecărui zâmbet se ascunde un secret întunecat. Ce poate fi dezlegat doar dacă perseverezi în cercetările tale.

Murder on Eridanos este cea mai potrivită încheiere pentru acest capitol al The Outer Worlds

“Prin Murder on Eridanos neam propus să dezvăluim mai multe despre personajele din universul The Outer Worlds. Păstrând jucătorul în centrul unui fir epic deosebit de captivant,” a declarat Megan Starks, Game Director al Obsidian Entertainment.

“Expansiunea dezvăluie noi secrete despre o altă corporație infamă, introducând noi mecanici de joc, care contribuie la structura narativă. Este o adevărată aventură și de abia așteptăm să vedem reacțiile fanilor.”

The Outer Worlds

Murder on Eridanos este cea mai potrivită încheiere pentru acest capitol al The Outer Worlds. DLC-ul se bazează pe elementele care au făcut jocul de bază un succes răsunător: o lume fantastică a cărei soartă depinde de alegerile jucătorului,”

A declarat Michael Worosz, Executive Vice President și Head of Private Division.

“Jucătorii se pot aștepta la un nou capitol captivant și plin de umor, cu dialoguri sărite de pe fix, dar și la noi surprize. Acest expansion este motivul perfect pentru a revizita The Outer Worlds sau pentru a-l încerca pentru prima dată.”

The Outer Worlds: Murder on Eridanos extinde cu trei niveluri experiența maximă ce poate fi acumulată de jucător. Deblocând astfel mai multe opțiuni pentru evoluția personajului controlat.

Distracția este asigurată de noile arme științifice. Printre ele regăsindu-se chiar și arma lui Helen, “The Needler”, dar și de noile seturi de armuri. Noile zone de explorat de pe Eridanos, o colecție de asteroizi care plutesc în spațiu aidoma unor insule înlănțuite, locuri exotice precum Grand Colonial Hotel sau Rizzo’s Purpleberry Orchards.

Expansiunea este disponibil acum pentru prețul de 14,99 dolari în format digital pe PlayStation 4, Xbox One și pe PC.

Abonații Xbox Game Pass beneficiază de o reducere de 10% la achiziționarea Murder on Eridanos.

Murder on Eridanos este disponibil și ca parte a expansion pass-ului ce poate fi achiziționat la prețul de 24,99 dolari, care include și primul DLC Peril on Gorgon. Expansiunea necesită jocul de bază pentru a putea fi jucat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

SUBIECTE POPULARE

Tech

ARTICOLE RELEVANTE