The Dark Pictures: Little Hope primește un prim trailer

AcasăGamingThe Dark Pictures: Little Hope primește un prim trailer

Bandai Namco Entertaiment, lansează un nou trailer pentru jocul The Dark Pictures Anthology: Little Hope, acesta fiind cel de-al doilea joc din antologia horror The Dark Pictures, primul titlu fiind Man of Medan.

În acest nou episod vom avea o nouă poveste ce nu este legată de primul titl și neste prezentată povesta a patru studenți alături de profesoara lor ce se află în orașul Little Hope. Ei sunt urmăriți de o serie de creaturi ce își fac veacul prin acest oraș. Însă evenimentele ce se petrec în orașul Little Hope au o istorie destul de sumbră și vom afla povestea acestuia.

Unul dintre cei patru studenți este jucat de către actorul Will Poulter cunoscut pentru rolurile din filmele The Maze Runner, Black Mirror: Bandersnatch iar pe lângă acesta The Curator ce este un fel de povestitor ce va fi interpretat de către Pip Torrens ( Preacher).

Modurile de joc sunt exact ca cele din primul titlu și vom avea un mod multiplayer intitulat Shared Story unde doi jucători vor juca împreună. Movie Night unde este mai mult un couch multiplayer în care se poate juca până la cinci jucători și după fiecare sesiune de joc cu personajul ales sunt nevoiți să înmâne controller-ul celuilalt.

The Dark Pictures Anthology: Little Hope este programat pentru vara lui 2020 pentru PlayStation 4, PC și Xbox One.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

SUBIECTE POPULARE

Tech

ARTICOLE RELEVANTE