Super Mario 3D World + Bowser Fury primește un trailer nou

AcasăGamingSuper Mario 3D World + Bowser Fury primește un trailer nou

Super Mario 3D World + Bowser Fury este pe departe unul dintre cele mai așteptate titluri de la acest început de 2021 pentru Nintendo Switch. Aceștia au lansat un nou trailer unde putem vedea câteva secvențe din noul Super Mario 3D World dar și din Bowser Fury ce o să fie o nouă adiție pentru acest joc.

Super Mario 3D World + Bowser Fury este cel mai nou titlu Mario pentru Nintendo Switch

O serie dintre fanii Mario sunt familiarizați cu Super Mario 3D World ce a fost lansat pentru consolele Wii U însă de această dată noua versiune pentru Nintendo Switch vine cu nou conținut. Jocul ne va introduce în lumea Super Mario 3D unde ne vom aventura atât în modul online cât și local co-op de până la 4 jucători și putem să intrăm în pielea lui Mario, Luigi, Peach și Toad.

Alături de acest titlu se vor lansa și două noi figurine amibo Cat Mario și Cat Peach, acestea vor oferii în joc diferite îmbunătățiri. Cât și figurinele Bowser și Bowser Jr. adaugă noutăți în joc.

În plus pe lângă Bowser Fury vor exista o serie de Challanges pentru jucătorii din întreaga lume ce au la dispoziție o perioadă de timp pentru a le îndeplinii și cei ce vor participa la aceste evenimente or să fie premiați cu diferite bonusuri.

Super Mario 3D World + Bowser Fury urmează să apară în data de 12 februarie atât în variantă digitală cât și cea fizică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

SUBIECTE POPULARE

Tech

ARTICOLE RELEVANTE