Produsele Razer compatibile cu noile console Xbox Series X și Series S

Acasă Gaming Produsele Razer compatibile cu noile console Xbox Series X și Series S

Razer a anunțat că produsele sale deja lansate, concepute pentru a fi folosite cu Xbox sunt compatibile și cu viitoarele Xbox Series X|S încă din momentul lansării noilor console. Astfel, din noiembrie utilizatorii se vor putea bucura de cele mai bune periferice de gaming și pe următoarea generație de console Microsoft.

Gama de produse Razer concepute pentru Xbox nu doar că a fost premiată în multiple rânduri, dar a devenit deosebit de populară și în rândul utilizatorilor. Fiecare produs al gamei a fost proiectat să se facă remarcat în categoria sa, iar fanii vor fi încântați să descopere că atât actualele, cât și viitoarele periferice Razer concepute pentru Xbox, vor funcționa fără probleme pe noile console Microsoft.

Razer Nari Ultimate Designed for Xbox

Nari Ultimate sunt primele căști din lume proiectate pentru Xbox, care încorporează feedback haptic high-definition, tehnologie dezvoltată de compania Lofelt™. Pregătit pentru feedback-ul haptic din următoarea generație a Xbox Series X|S și cu tehnologia Razer HyperSense implementată, Nari Ultimate oferă o experiență de gaming captivantă, datorită difuzoarelor de înaltă fidelitate ce redau sunetele în mod clar, dar și a feedback-ului senzorial bazat pe vibrații. Utilizatorii nu doar că vor auzi jocurile, le vor și simți.

Razer Wolverine Ultimate

Câștigător al mai multor premii pentru forma sa ergonomică optimizată, cu stick-uri analogice interschimbabile, un d-pad care se adaptează oricărui stil de joc și iluminare prin sistemul Razer Chroma, Razer Wolverine Ultimate reprezintă controller-ul suprem conceput pentru Xbox.

Razer Atrox Arcade Stick

Razer Atrox Arcade Stick conceput pentru Xbox este un controller dedicat jocurilor de lupte, potrivit atât pentru a îmbunătăți performanțele entuziaștilor, cât și pentru nevoile jucătorilor care participă la turnee. Bazat pe componente Sanwa de cea mai bună calitate, cele opt butoane cu un grad de responsivitate ridicat și complet programabile, alături de joystick-ul care permite mișcarea în opt direcții, fac din Atrox perifericul perfect pentru entuziaștii de jocuri de lupte care vor să-și domine adversarii.

Lista completă a produselor Razer compatibile cu Xbox Series X|S include:

  • Razer Nari Ultimate Designed for Xbox
  • Razer Wolverine Ultimate
  • Razer Wolverine Tournament Edition
  • Razer Atrox Designed for Xbox arcade stick
  • Razer Thresher Designed for Xbox
  • Razer Turret Designed for Xbox

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

SUBIECTE POPULARE

Tech

ARTICOLE RELEVANTE

Review : Mafia Definitve Edition un remake bine realizat

O mare parte din titlurile vechi au primit remake-uri bune sau mai puțin bune, însă Mafia a primit tratamentul necesar și a fost refăcut...

Fintech-urile europene Loyaltek și Paynovate lansează în România Unity...

Fintech-urile europene Loyaltech și Paynovate lansează Unity Card, un card preplătit care poate fi folosit pentru ajutor umanitar de urgență sau pentru a oferi...

Horizon Zero Dawn Complete Edition vaalbil pentru PC la...

De acum pentru cei ce doresc să realizeze o precomandă pentru Horizon Zero Dawn Complete Edition pentru PC o pot face prin intermediul platformelor...