Razer alături de BAPE lansează colecția „A Gaming Ape”

AcasăGamingDesktopRazer alături de BAPE lansează colecția "A Gaming Ape"

Razer unul dintre cele mai populare brand-uri de periferice de gaming și A Bathing APE (BAPE) cel mai popular brand de haine din Japonia, lansează o colecție foarte intresantă de produse în cantități limitate fiind intitulată „A Gaming APE”

După teaser-ul apărut pe 24 noiembrie, Razer și A Bathing Ape (BAPE) au anunțat în mod oficial colaborarea specială a celor două companii pentru a lansa colecția ”A GAMING APE” alcătuită din periferice de gaming, articole vestimentare și rucsacuri. Ediția limitată sărbătorește gamingul și pasiunea pentru moda de stradă, combinând deosebit de popularul model BAPE® CAMO cu sigla inconfundabilă a Razer, șarpele cu trei capete. În mod similar, simbolul APE HEAD este înfățișat purtând căștile Razer Kraken.

Colecția ”A GAMING APE” include periferice Razer precum mouse-ul DeathAdder V2, mouse mat-ul Goliathus V2 sau căștile wireless Opus, decorate cu design-uri inspirate de BAPE®. Fanii vor putea afișa pasiunea lor pentru cele două branduri și cu articole vestimentare printre care se regăsesc hanorace și rucsacuri reimaginate de cunoscutul brand de haine. Prima colecție care reunește cele două firme este de neratat pentru fanii pasionați.

Noile articole vestimentare și periferice în ediție limitată, realizate în colaborare cu BAPE, oferă un stil distinct indiferent dacă este vorba de haine sau de accesorii de gaming, fiind ideale pentru pasionații de modă urbană și de gaming.

Colecția va fi dezvăluită în cadrul unui eveniment special, un stream RAZERSTORE LIVE ce va avea loc pe 4 decembrie, ora 04:30, iar obiectele din colecție vor putea fi achiziționate începând cu 5 decembrie ora 04:00.

Colecția ”A GAMING APE” va fi disponibilă pe pagina oficială Razer, în magazinele RazerStore dar și în cadrul magazinelor BAPE STORE inclusiv și pe site-urile oficiale ale acestora.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

SUBIECTE POPULARE

Tech

ARTICOLE RELEVANTE