Acasă Gaming Desktop Private Division anunță trei parteneriate cu studiouri independente

Private Division anunță trei parteneriate cu studiouri independente

Private Division, parte a companiei Take-Two Interactive Software, Inc., a anunțat semnarea a trei noi parteneriate cu studiourile independente Moon Studios, League of Geeks și Roll7. Aceste noi parteneriate extind portofoliul Private Division care include deja pe lângă franciza Kerbal Space Program, jocurile The Outer Worlds, Ancestors: The Humankind Odyssey și Disintegration. Private Division oferă suport celor mai talentați dezvoltatori, aducând la viață viziunea lor artistică și distribuindu-le jocurile în întreaga lume.

“Parteneriatul nostru cu Moon Studios, League of Geeks și Roll7 îmbogățește portofoliul Private Division cu noi jocuri video dezvoltate de unii dintre cei mai talentați creatori din întreaga lume,” a declarat Michael Worosz, Vice-președinte executiv și liderul Private Division. “Suntem încântați că colaborăm cu acești creatori experimentați, oferindu-le suportul necesar pentru a le putea propulsa viziunea la următorul nivel.”

Moon Studios, fondat în 2010 de Thomas Mahler și Gennadiy Korol, este un studio a cărui jocuri au câștigat premiul BAFTA. Printre creațiile acestui studio independent se numără deosebit de popularele jocuri Ori and the Blind Forest și Ori and the Will of the Wisps. Echipa compusă din dezvoltatori localizați în întreaga lume va colabora cu Private Division pentru a realiza un nou action RPG.

“Dezvoltarea seriei de jocuri Ori în ultimii 10 ani a fost o experiență fantastică pentru întreaga echipă. Suntem încântați să țintim și mai sus cu noul nostru action RPG,” au declarat Thomas Mahler și Gennadiy Korol, co-fondatorii Moon Studios. “Succesul nostru se datorează în mare parte procesului de ‘finisare bazat pe iterații’, un proces pe care îl vom folosi în continuare în cadrul Moon Studios pentru a crea un nou joc video care să depășească tot ce am realizat până acum.”

League of Geeks, înființat în 2011 de Trent Kusters, Blake Mizzi și Ty Carey, sunt creatorii bine-cunoscutului joc Armello, un board game transpus în spațiul digital. Având sediul în Melbourne, League of Geeks și-a propus să dezvolte în parteneriat cu Private Division un nou joc video, un nou IP, care să se bucure de un succes și mai pronunțat.

“Pentru noi este la fel de important să dezvoltăm jocuri care pot aduna în jurul lor o comunitate dedicată de jucători, dar și ca jocurile noastre să se bucure un succes cultural și comercial atât în rândul utilizatorilor, cât și a criticilor,” a declarat Blake Mizzi, co-fondator și director al League of Geeks. “Acest parteneriat ne oferă oportunitatea de a ne crește studioul pentru a ne îndeplini ambiția de a crea un joc video care să depășească tot ce am realizat până acum.”

Roll7 este și el un studio independent premiat de BAFTA, înființat la Londra în 2008 de Simon Bennett, John Ribbins și Tom Hegarty. Roll7 este creatorul bine-cunoscutei serii OlliOlli, dar și a jocurilor NOT A HERO, respectiv Laser League. Studioul colaborează cu Private Division pentru a putea face săritura la următorul pas în evoluția jocurilor aflate în dezvoltare.

„Jocurile noastre au priză la jucători deoarece oferim o experiență finisată, cu un gameplay rafinat și mecanici de joc simple care le oferă însă șansa utilizatorilor de a se perfecționa,” a declarat John Ribbins, chief creative officer în cadrul Roll7. “Suntem încântați să lucrăm cu cei de la Private Division la următorul nostru joc și de abia așteptăm ca acesta să ajungă în mâinile jucătorilor. Am ridicat ștacheta când vine vorba de creativitate și ambiție, deoarece ne dorim ca următorul nostru proiect să fie cel mai mare de până acum.

Colaborând cu aceste trei studiouri, Private Division va anunța pe viitor noi detalii despre fiecare proiect în parte. Toate cele trei jocurile menționate mai sus se află în dezvoltare și nu au încă o dată de lansare Aceste jocuri video nu vor fi lansate înainte de anul fiscal 2022 al Take-Two.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

SUBIECTE POPULARE

TEHNOLOGII POPULARE