<

Noi detalii despre Farming Simulator 22 cât și despre Ediția de Colecție a acestuia

AcasăGamingDesktopNoi detalii despre Farming Simulator 22 cât și despre Ediția de Colecție...

Colecționarii trebuie să acționeze rapid când Farming Simulator 22 va fi disponibil anul acesta – deoarece o ediție de colecție va fi disponibilă! Jocul, publicat și dezvoltat de către GIANTS Software, va fi disponibil pentru PC, Mac, PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4 și Xbox One în Q4 2021.

Într-o cantitate limitată, versiunea pentru PC va fi disponibilă și sub forma unei ediții de colecție ce include o lampă de semnalizare de calitate. Jucătorii care vor opera diverse mașini agricole se pot bucura de lumina portocalie emisă, lampa reacționând în timp real odată cu cea a din joc. De asemenea, vor fi incluse și 2 postere, 24 de stickere, precum și tutoriale video pentru realizarea mod-urilor. În funcție de regiune, fanii se vor bucura de prezența pe coperta jocului a unui Massey Ferguson 85, Fendt 900 Vario, Case IH Magnum 340 sau Zetor Crystal.

Pâine și unt: Lanțurile de producție extind operațiunile agricole

Un nou palier economic este adăugat în Farming Simulator 22 odată cu introducerea lanțurilor de producție. Jucătorii pot livra produsele obținute către diverse centre de procesare sau magazine.

Farming Simulator

Moara, de exemplu, va produce făină pentru a fi livrată mai departe spre brutărie, ceea ce conduce la realizarea unui lanț de producție profitabil ce are ca scop un produs final precum pâinea sau prăjiturile delicioase.

În funcție de produsele pe care jucătorii doresc să le producă, ei vor fi nevoiți să furnizeze resurse multiple, cum ar fi untul sau zahărul. Odată ce produsele finale sunt realizate, jucătorii le pot apoi distribui către diverse puncte de vânzare precum supermarketurile. În timp ce unele dintre ele sunt deja prezente, jucătorii își vor putea construi și altele pentru a-și extinde operațiunile.

Dealuri și puncte de reper: Noua hartă americană oferă un spațiu vast pentru dezvoltarea fermei

Farming Simulator 22 include două hărți noi plus o versiune montană a hărții Erlengrat. Inspirată de Midwest-ul american, noua hartă Elmcreek oferă jucătorilor câmpuri imense și un spațiu vast pentru dezvoltarea fermei. Fermierii virtuali vor avea la dispoziție un număr mare de câmpuri agricole de diverse forme și mărimi, totul într-un peisaj autentic american.

Decorul rural autentic este completat de râuri și treceri denivelate într-o zonă deluroasă, de o cascadă, o autostradă, un stadion de baseball, silozuri imense, o benzinărie și multe alte clădiri ce formează priveliștea pe care jucătorii o pot vedea de pe câmpurile lor.

Mai multe caracteristici ale jocului și mai multe detalii vor fi dezvăluite cu ocazia FarmCon, evenimentul oficial anual dedicat comunității jucătorilor, dezvoltatorilor și modderilor de Farming Simulator. FarmCon 21 va fi un eveniment integral online, cu transmisii video live timp de mai multe ore în fiecare zi în perioada 21-23 iulie. Pentru mai multe informații, vă rugăm vizitați website-ul oficial Farming Simulator. Farming Simulator 22 va fi disponibil în România prin intermediul partenerilor retail Netzah Game cu prețuri

recomandate începând de la 199.90 RON pentru versiunea PC și 249.90 RON pentru console. De asemenea, toate versiunile comercializate în România includ și localizare în limba română pe cutia produsului și în joc. Mai multe detalii legate de data de lansare, data de începere a precomenzilor și prețul ediției de colecție, precum și multe alte noutăți în legatură cu Farming Simulator 22 vor fi anunțate ulterior.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

SUBIECTE POPULARE

Tech

ARTICOLE RELEVANTE