<

Monster Hunter Rise disponibil pentru Nintendo Switch

AcasăGamingMonster Hunter Rise disponibil pentru Nintendo Switch

Cunoscuta serie Monster Hunter, își face apariție pe Nintendo Switch cu titlul proaspăt lansat Monster Hunter Rise. Mult îndrăgitul action RPG duce fanii în Kamura Village. Ce trebuie să ne pregătim de calamitatea intitulată Rampage. 

În Monster Hunter Rise putem juca atât solo cât și alături de alți trei jucători fie că este local sau co-op. Datorită consolei Nintendo Switch vânătorii se pot juca în orice loc și în orice moment.

Noutăți în seria Monster Hunter

Pentru a reușii să oprim pe Rampage, avem la dispoziție o serie de companioni de vânătoare. Ce ne vor ajuta să traversăm mai ușor harta și să ne luptăm cu orice monstru ce ne iese în cale.

Monster Hunter Joc Nintendo Switch

Avem la dispoziție cinci zone de explorare Shrine Ruins, Flooded Forest și  Sandy Plains unde întâlnim hoarde de monștrii. Hicyk introduce și un nou stil intitulat  „Hunter Connect” ce permite să jucăm alături de alți jucători cu skill asemănător și necesitățile pentru a doborâ orice monstru.

Monster Hunetr oferă o serie de update-uri gratuite după lansarea jocului. Primul update este deja așteptat pentru sfârșitul lunii Aprilie.

Monster Hunter Rise va avea și o vesriune Deluxe ce include o serie de DLC și bonusuri in-game.

Jocul se regăsește și în varianta fizică și poate fi achiziționat de aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

SUBIECTE POPULARE

Tech

ARTICOLE RELEVANTE