CES 2021 – Mad Catz lansează mosue-ul wirless de gaming R.A.T DWS

AcasăGamingCES 2021 - Mad Catz lansează mosue-ul wirless de gaming R.A.T...

Mad Catz este unul dintre cele mai longevive brand-uri de produse de gaming aceștia anunță în cadrul convenției CES 2021 noul lor mouse wireless intitulat R.A.T DWS. Ce are o serie de specificații și un aspect foarte intresant în stilul Mad Catz.

R.A.T DWS permite o gamă largă de customizare și se înumără printre puținele produse de gaming de acest fel de pe piață Având în vedere că este foarte modular permite tuturor utilizatorilor un grip mai bun și se poate acomoda pentru orice tip de gamer.

Mad Catz anunță că este și primul mouse din gama lor ce beneficiază de switch-urile mecanice intitulate DAKOTA și vor permite o primire mai rapidă a informațiilor din momentul în care este apăsat un buton și are un timp de răspuns de până la 2 milisecunde fiind cu 60% mai rapid față de alte produse de acest tip.

Pe lângă toate aceste R.A.T DWS este și un mouse wireless ce are o conexiune de 2.4 GhZ și Bluetooth 5.0, conexiunea wireless de 2.4 GhZ permite un timp de răspuns de până la 1ms și o latență foarte scăzută.

Modul Bluetooth necesită conexiunea cu o singură bateria AA dar garantează până la 300 de ore de utilizare având un sistem avansat de consum al bateriei. Pe lângă toate acestea Mad Catz mai anunță că produsul lor are un seznor de 16000 DPI.

Lansarea acestui nou mouse este programată pentru luna Februarie a acestui an însă poate varia în funcție de regiune. Pentru România nu avem mai multe detalii însă încercăm să aflăm.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

SUBIECTE POPULARE

Tech

ARTICOLE RELEVANTE