<

Lego Super Mario, noi detalii despre preț și data de lansare

AcasăGamingLego Super Mario, noi detalii despre preț și data de lansare

Grupul LEGO alături de Nintendo au prezentat mai multe detalii despre seria de produse din gama LEGO ce îl vor prezenta pe Super Mario mai exact vedeta celor de la Nintendo. Acest set va fi unul special mai ales faptul că nu este doar un simplu set, cu ajutorul acestuia putem realiza un întreg nivel dintr-un joc Spuer Mario. Unde suntem puși să colectăm cât mai multe monezi și să ne ferim de inamici.

Acest nou set a fost anunțat în urmă cu aproximativ o lună și promite că va reușii să inoveze mai exact figurina Mario va avea un ecrane LCD ce vor permite ca ochii lui Mario să se miște cât și un ecran ce ne va arăta diferitele interacțiuni cu celalte piese cât și o boxă ce va reproduce sunetele iconice din seria de jocuri Mario.

Pentru început se poate precomanda un starter kit ce va avea un preț de 59.99$ însă vor exista și alte kit-uri precum Piranha Plant Power Slide ( Expansion) 29.99$ cât și unul destul de piperat fiind Bowser Castel Boss Battle ce va avea prețul de 99.99$. Cele două expansion-uri sunt complet modulare ceea ce înseamnă că vor putea exista posibilități mai mari de realizarea unor noi creații.

Însă ne așteptăm ca pe viitor să existe și mai multe kit-uri sau piese dedicate acestui proiect ce pare promițători și foarte amuzant atât pentru copii cât și pentru fanii Nintendo și al seriei de jocuri Super Mario.

Setul LEGO Super Mario urmează să fie lansat începând cu data de 1 August și cel mai probabil va apărea și în România, pentru moment poate fi precomandat chiar de aici fiind valabil doar primul set la prețul de 59.99$.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

SUBIECTE POPULARE

Tech

ARTICOLE RELEVANTE