Acasă Gaming Kerbal Space Program: Enhanced Edition Complete este disponibil de azi și pentru...

Kerbal Space Program: Enhanced Edition Complete este disponibil de azi și pentru console

Private Division și Squad au lansat Kerbal Space Program: Enhanced Edition Complete în format digital pentru PlayStation 4 și Xbox One.

Această ediție include atât simulatorul spațial cât și cele două expansiuni ce au apărut separat pe console, acestea fiind History and Parts Pack și Breaking Ground, cea din urmă a reușit să aducă o serie de îmbunătățiri mult așteptate de către fanii Kerbal Space Program.

Bundle-ul are un preț special fiind reuds fiind doar de 59.99 Euro și se poate găsii atât în PlayStation Store cât și în Microsoft Store.

Kerbal Space Program: Enhanced Edition Complete este cea mai cuprinzătoare ediție a jocurilor Kerbal de pe console de până acum, care reunește conținutul jocului de bază, misiunile adiționale, costumele spațiale și zonele de lansare inspirate de evenimente istorice reale din expansiunea History and Parts Pack, dar și componentele robotice și noile experimente științifice adăugate de DLC-ul Breaking Ground.

Kerbal Space Program își sărbătorește anul acesta a noua aniversare. Cu această ocazie, cei responsabili de franciză au pregătit un video aniversar, ce prezintă evoluția acestui joc aflat în continuă dezvoltare. 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

SUBIECTE POPULARE

TEHNOLOGII POPULARE