More

  Joia GFN aduce în cloud puterea tunetului, cu „Rumbleverse” care ajunge pe GeForce NOW, alături de alte șapte jocuri noi

  Publicat în:

  Dacă ți se pare că tună afară, să știi că se aude doar Rumbleverse, noul joc ce intră în cloud săptămâna aceasta! Mult așteptatul Brawler Royale free-to-play de la Iron Galaxy Studios și Epic Games Publishing se lansează joia aceasta pe GeForce NOW. 

   

   

   

  Membrii GeForce NOW vor putea să se joace imediat, fără a fi întârziați de timpi de download, mai ales datorită noilor butoane „GET” din aplicație, care vor conecta direct membrii cu magazinele digitale pentru ca aceștia să poată accesa titlurile pe care și le doresc, chiar și pentru cele free-to-play precum Rumbleverse.

  GeForce NOW este, de asemenea, singura modalitate prin care puteți experimenta Rumbleverse pe mobil la calitate de PC și modul prin care gamerii care folosesc Mac pot intra în luptă.

   

   

   

  Mai mult, pe GeForce NOW sunt adăugate șapte noi titluri săptămâna aceasta, inclusiv Hunted, cel mai nou sezon Apex Legends ce aduce și noua Legend Vantage, dar și multe altele.

  Lista noilor titluri este disponibilă mai jos:  

   

  Tyrant’s Blessing (lansare nouă pe Steam și Epic Games Store)

  Farthest Frontier (lansare nouă pe Steam)

  Arcade Paradise (Steam și Epic Games Store, 11 august)

  Cult of the Lamb (Steam, 11 august)

  Rumbleverse (Epic Games Store, 11 august)

  Warhammer 40,000: Mechanicus (Epic Games Store, 11 august)

  Infinite Lagrange (Steam)

   

   

  Ca de obicei, membrii RTX 3080 pot face streaming până la 1440p și 120 de cadre pe secundă, la o latență ultra scăzută, și se pot bucura de acces dedicat la serverele RTX 3080 și de sesiuni de gaming de opt ore.

  Leave a Reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Related