Horizon Zero Dawn Complete Edition vaalbil pentru PC la precomandă

AcasăGamingDesktopHorizon Zero Dawn Complete Edition vaalbil pentru PC la precomandă

De acum pentru cei ce doresc să realizeze o precomandă pentru Horizon Zero Dawn Complete Edition pentru PC o pot face prin intermediul platformelor Steam și Epic Games Store fiind mai apoi valabil începând cu data de 7 august 2020.

Titlul ce a fost exclusiv pentru PlayStation 4 pentru o perioadă de aproape 3 ani, devine valabil și pentru utilizatorii de PC. Această ediție include expansionul DLC The Frozen Wilds cât și alte funcții dedicate utilizatorilor de PC precum suportul monitoarelor ultra-wide, îmbunătățiri grafice, un frame rate deblocat cât și opțiuni de schimbarea schemelor de control. În plus ne putem pune la încercare capabilitățiile PC-ului nostru prin instrumentul de benchmark pus la dispoziție.

În plus există și un trailer unde ne sunt prezentate toate adăugările aduse versiunii dedicate pentru PC. Jocul Horizion Zero Dawn Complete Edition este realizat de către Guerilla și publicat de către Sony, versiunea de Pc urmează să fie lansată în data de 7 august 2020 prin interemdiul Steam și Epic Games Store.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

SUBIECTE POPULARE

Tech

ARTICOLE RELEVANTE