<

Fortnite sezonul 6 capitolul 2 a fost prezentat

AcasăGamingFortnite sezonul 6 capitolul 2 a fost prezentat

Fortnite a prezentat capitolul 2 din sezonul 6 ce este intitulat Primal și vine cu o serie de noutăți. Pentru început avem parte de o scurtă sesiune de gameplay. Ce este de tip single-player unde alături de agentul Jones și The Foundation trebuie să stabilizăm The Zero Point.

Suntem puși să îl ajutăm pe agentul Jones să închidem The Zero Point însă sunt întâmpinate o serie de probleme și The Foundation vine să ajute. Iar harta se va schimba complet ajungând să fie neatinsă de tehnologia modernă și vom fi puși într-o lume primitivă.

Noul capitol aduce o serie de modificări de gameplay precum animale primitive ce vor venii în ajutorul nostru. Iar chest-uri cu multe iteme legendare.

Battle Pass-ul primește numele de Primal

Pe lângă lansarea noului capitol avem parte și de un nou Battle Pass ce vedem multe o serie de personaje cunoscute ce sunt primite dacă atingem nivelul de Battle Pass potrivit.

O avem pe Lara Croft ce a fost de ceva timp așteptată. Și o vom primii dacă atingem nivelul 15 al Battle Pass-ului.

Raven ce face parte din universul DC ce este primită și ea la nivelul 77 și se pare că va exista un set cu Teen Titans pe parcursul acestui nou Capitol

În plus sunt și alte premii precum stickers, puncte V-bucks și multe alte bunătăți. Iar elementul surpriză va fi Neymar JR însă mai multe detalii nu sunt cunoscute

Battle Pass-ul poate fi achiziționat cu 950 V-Bucks sau dacă sunteți în Fortnite Crew nu trebuie să plătiți nimic pentru Battle Pass.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

SUBIECTE POPULARE

Tech

ARTICOLE RELEVANTE