Acasă Gaming Desktop FIFA 21 va avea noi parteneriate cu AC Milan și Inter

FIFA 21 va avea noi parteneriate cu AC Milan și Inter

EA Sports aduce utilizatorilor experiențe autentice de joc, pe lângă parteneriatele deja semnate cu Real Madrid și La Liga, EA Sports FIFA anunță un acord de licență pe termen lung cu echipele de fotbal AC Milan și Inter Milan, cele două fiind unele dintre cele mai renumite cluburi de fotbal din liga Italiană.

În calitatea exclusivă de Partener Oficial de Jocuri Video al celor două cluburi, EA SPORTS FIFA este singurul joc în care jucătorii pot concura cu cele mai mari vedete din cele două cluburi de fotbal în toate modurile de joc.

„Dezvoltarea continuă a parteneriatelor strategice din Italia este esențială pentru viziunea și angajamentul nostru, de a crește iubirea pentru sport și, în acest caz, pentru fotbal la scară globală prin experiențe interactive autentice”, a spus Nick Wlodyka, Vicepreședinte și GM, EA SPORTS FIFA. „Ne dorim să oferim fanilor o experiență FIFA inovatoare și interactivă pentru anii următori.”

EA SPORTS va ajuta cele două cluburi să își dezvolte bazele de suporteri, oferind celor peste 100 de milioane de fani FIFA din întreaga lume posibilitatea de a interacționa și de a juca cu A.C. Milan și Inter Milan. FIFA a ajutat deja cluburile să obțină mai multă recunoaștere la nivel internațional, 36% din fanii A.C. Milan și Inter Milan fiind din afara Italiei.

În afara celor două acorduri, EA SPORTS anunță că parteneriatul dintre EA SPORTS FIFA și AS Roma se va încheia în acest an, însă acest lucru nu va influența aspectele autentice ale jucătorilor sau chimia dintre aceștia în modul FIFA Ultimate Team.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

SUBIECTE POPULARE

TEHNOLOGII POPULARE