More

  Farming Simulator 22 sosește într-un pachet intresant

  Publicat în:

  Studioul Giants Fotware a anunțat astăzi că Farming Simulator sosește cu un nou pachet mai mare și mai avantajos. Printre care companii noi, hărți noi, utilaje și multe altele. Va exista chiar și o alternanță a sezoanelor și vom putea realiza agricultura pe zăpadă.

   

  Cultivat cu atenție pentru a fi mai mare și mai bun – jocul de simulare agricolă cu vânzări de milioane de unități revine anul acesta!

  Farming Simulator 22 va fi lansat pentru PC, PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One și Mac în Q4 2021. Seria face astfel încă o dată un mare pas înainte. Cu noi funcții și îmbunătățiri. Farming Simulator 22 va permite fiecărui fermier să-și dezvolte ferma. Într-un mod cât mai creativ  independent de vârsta și profesia fiecăruia. De unul singur sau în mod multiplayer cooperativ pentru 8 jucători pe console și 16 jucători pe PC și Mac.

  Culturi noi, hărți noi, utilaje noi și companii noi sunt doar câteva dintre noutățile pe care jucătorii le așteaptă. Mai mult de atât, acum ninge, așa ca jucătorii ar face bine să se pregătească pentru schimbările de sezon.

  Agricultura de iarnă sau cum am împins limitele agriculturii simulate!

  Farming Simulator 22 este un joc mult mai complex mulțumită noilor îmbunătățiri, astfel încât libertatea de acțiune a jucătorilor este împinsă la cele mai înalte cote. Două hărți noi plus harta alpină actualizată Erlengrat. Vor evidenția mai multe tipuri de operațiuni necesare datorită alternanței sezoniere.

  Cu peste 400 de utilaje și unelte din partea a peste 100 de companii specializate, inclusiv categorii noi de utilaje. Jucătorii se pot aștepta la un nivel superior și pe cât posibil de realist al simulării. Chiar și pentru jucătorii noi va fi extrem de simplu să înceapă o carieră de fermier și să se familiarizeze cu toate operațiunile agricole tipice.

  „Creștem împreună cu jocurile noastre”. a spus Christian Ammann, CEO GIANTS Software. „iar rezultatul ambițiilor noastre va fi o piatră de hotar în istoria seriei și companiei noastre care acum s-a transformat într-un publisher independent, cu un control deplin asupra produsului său.”

  Am creat lumi agricole mult mai vaste și captivante

  Bazat pe GIANTS Engine 9, Farming Simulator 22 vine la pachet cu o serie de îmbunătățiri tehnologice precum comportament AI realist. Datorită acestor lumi, jucătorii vor fi și mai captivați de viața de la țară. De exemplu, sunetele motoarelor de tractor sunt acum mult mai realiste. Datorită implementării acustice a selecției vitezei, dar și a reverberațiilor graduale.

  O mai bună performanță pe toate platformele: Cu suport pentru DirectX 12 pentru Windows, streaming de texturi, optimizare multi-threading, anti-aliasing temporal și determinarea obiectelor și suprafețelor ascunse camerei. Precum și multe alte optimizări, cel mai nou joc al seriei Farming Simulator va primi un spor de performanță pe toate platformele. Ceea ce va conduce la realizarea de mod-uri complexe pentru ca jucătorii să se bucure de și mai mult conținut.

  Farming Simulator 22 va fi disponibil în România prin intermediul partenerilor retail Netzah Game cu prețuri recomandate începând de la 199.90 RON pentru versiunea PC. Și 249.90 RON pentru console.

  Leave a Reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Related